CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Heren sieraden graveren: edelstenen voor heren

graveren van herenjuwelen geldclip

Heren sieraden graveren: Het is waar dat sieraden lange tijd zijn weggelegd voor de vrouwelijke elite. Het mannelijke geslacht neemt echter zijn plaats in bij het graveren van heren juwelen . Inderdaad, herenjuwelen hadden nog geen plaats die zo uitgesproken was als nu. Maar sinds het stenen tijdperk hebben mannen altijd sieraden gedragen. Deze waren echter niet bedoeld om schoonheid toe te voegen, maar eerder om de status van de mens te verklaren. Daarna droegen mannen juwelen om in de samenleving te verschijnen en boven alles te staan. Het juweel werd niet alleen als accessoire gedragen, maar eerder om zijn positie te bevestigen.

Heren juwelen worden voortaan niet meer gedragen om rijkdom en macht te tonen, maar gewoon als accessoire. Het graveren van herenjuwelen is een nieuwe fase in herensieraden , die steeds toepasselijker wordt. Ontdek ons artikel over cadeaus voor het graveren van mannen, iets om je vriend of vriendin te plezieren.

Kies het juiste sieraad voor het Heren sieraden graveren

Twijfelt u over de keuze van het juweel? De juwelierszaak art’emi biedt een scala aan sieraden voor het graveren van herenjuwelen. U vindt er verschillende kleine wonderen. Jij hebt kettingen , armbanden , accessoires , manchetknopen en tenslotte hangers . Vind je dat veel in de oren? Er is nooit genoeg voor jou! Uw ervaring moet bij ons fantastisch zijn. Daarom bieden we u een breed scala aan keuzes, zodat u uw ideale sieradengravure kunt maken.

Dus ben je op zoek naar een vrij discreet sieraad dat gemakkelijk en voor alle gelegenheden gedragen kan worden? Kies voor een zilveren slavenarmband . Liever een opvallender sieraad , waar je meerdere gravures op kunt maken? De zilveren ketting met militaire plaquette is ideaal! Het bestaat uit twee gegraveerde massief zilveren platen. Je zoekt een accessoire voor je dagelijkse leven ? Een dasspeld of een geldclip s kan het lukken! Deze gravures voor herenjuwelen zijn altijd aanpasbaar en gemaakt in zilver voor een ongelooflijke kwaliteit .

Het sieraad is een weerspiegeling van jezelf , kies degene die bij je past en voeg een boodschap toe die met je hart is gemaakt of gewoon een gravure die je persoonlijkheid vertegenwoordigt . Juwelierszaak art’emi heeft verschillende herensieraden om eenvoudig voor u te graveren. Ontdek al onze personaliseerbare sieraden voor mannen .

De personalisatie van heren sieraden graveren, een knowhow van art’emi

Het graveren van heren juwelen is een vaardigheid die Artémi tot in de puntjes beheerst. Het graveren van een sieraad kan een betekenis hebben, zoals helemaal niet. Dit kan overeenkomen met het principe van tatoeage. Je kunt een herensieraden met betekenis graveren, net zoals je gewoon een sieraad wilt met een symbool dat je aanbidt. De keuze is aan jou.

Artémi begrijpt dit en daarom vindt u op alle graveerjuwelen voor mannen een kaart met verschillende typografieën evenals symbolen , ontwerpen , enz.

Dus je wilt een gravure voor heren juwelen voor Vaderdag vinden ? Kies het juweel en laat er een kleine boodschap “Happy Father’s Day” op graveren. Een verjaardag nadert? Waarom kiest u niet voor de verjaardag van de persoon die op de edelsteen wordt gegraveerd. Wilt u een sieraad in een andere taal laten graveren? Voer het bericht in dat u in uw taal wilt laten verschijnen en het enige dat u hoeft te doen, is de schrijfstijl kiezen die u mooi vindt. Alle talen zijn mogelijk!

Tot slot, voor meer originaliteit bij het graveren van uw heren juwelen, kiest u voor symbolen , tekeningen van uw kinderen , geografische coördinaten of zelfs een gravure van sieraden in braille . Een klein voorbeeld om u op ideeën te brengen! Als pasgeborene in het gezin, wil je een origineel cadeau geven aan de baby of aan de nieuwe vader, kies je voor een medaille-armband en laat je de geografische coördinaten van het ziekenhuis waar hij geboren is en zijn voornaam op de andere kant graveren. Je hebt een zinvol en origineel cadeau voor het gezin.

Er zijn zoveel mogelijkheden voor u! Wilt u meer ideeën en tips voor graveren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen ! Wij helpen u graag verder in uw proces.

Een op maat gemaakte graveerdienst speciaal voor !

Het is nieuw, het is nu en het is alleen voor jou! Is het graveren van herenjuwelen een onderwerp dat je aanspreekt? Heeft u een familie-juweeltje dat u dierbaar is en wilt u deze laten graveren? Geen probleem ! Juwelierszaak art’emi biedt ook een op maat gemaakte graveerdienst voor UW sieraden.

Het laat je dromen, is het niet? De procedure is heel eenvoudig. Zijn uw sieraden gemaakt van zilver, goud, edelstenen of halfedelstenen? De juwelier van Artémi zorgt voor uw juweel en kan u de boodschap, het symbool of het ontwerp graveren dat u wilt laten verschijnen. Elk heren juweel is anders , daarom is het noodzakelijk om de foto van uw juweel op te sturen, gevolgd door het materiaal en de gewenste gravure. Vervolgens neemt Artémi contact met u op om een offerte en de mogelijkheid van uw project op te stellen. Maak je geen zorgen, we vinden altijd oplossingen. Als uw bericht te lang is, waarom kiest u dan niet voor symbolen in plaats van woorden? Of je kunt het in een andere taal branden. We vinden altijd oplossingen zodat u met een glimlach vertrekt.

Vanaf nu hoef je nog maar één ding te doen … Bezoek onze site! Je zult daar zeker je geluk vinden. En als uw geluk bij u ligt, kunnen wij u ook helpen met het restaureren en / of graveren van het juweel . Contacteer ons per e-mail: info@artemi.be of telefonisch: +32 496710840 .

Fijne dag en tot snel.

Call Now Button