CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Geschenk voor graveren voor mannen: gepersonaliseerd voor hem

Aanpasbare juwelen voor mannen

Een cadeau-idee nodig, waarom niet een graveren van sieraden voor mannen​ Ter gelegenheid van een verjaardag, een noodlottige datum of gewoon om de gelegenheid voor eens en voor altijd te vieren, vooral om op een originele en atypische manier uit te drukken wat je voelt, denk dan eens aan de personalisatie van een juweel. Kies voor een gepersonaliseerd Art’emi-sieraad voor mannen! Bovendien is een gegraveerd cadeau-sieraad voor mannen op een elegante en originele manier de perfecte manier om uw gevoelens over te brengen op deze persoon. Een symbolische manier om uw relatie te vieren, evenals de geweldige momenten die u samen hebt doorgebracht.

Wat had ik als cadeau kunnen graveren? Enkele originele graveerideeën

Het sleutelwoord voor een geschenk voor herengravure is to laat je fantasie de vrije loop​ Het ontbreekt de ontwerper, Artémi, inderdaad niet aan talent en zal weten hoe hij aan al uw wensen kan voldoen. Met haar hightech graveermachine is er (bijna) niets dat de ontwerper niet kan laten graveren.

Er zijn veel manieren om dit graveergeschenk volledig uniek en speciaal voor Hem te personaliseren. Hier zijn enkele graveerideeën voor mannen . Het kan een zin zijn een citaat, een woord of zelfs een korte zin , zo kenmerkend voor uw relatie.

Een gravure op sieraden in harmonie met de tijd en nogal atypisch, het is ook om een sieraad mee te laten graveren precieze locatie​ De geografische coördinaten van een plaats die u bekend is, van een plaats die u wilt bezoeken, van een bepaalde plaats, een souvenir van uw laatste vakantie… Het kan zelfs meer zijn dan dat! Waarom niet, voor oude liefhebbers die van elkaar houden zoals op de eerste dag, de precieze locatie van uw huis of degene die u wilt kopen.

Nog gekker: geef dit graveergeschenk voor mannen een veel persoonlijkere dimensie door te maken graveer tekening of zelfs een foto​ Het is goed mogelijk!

Praktische informatie voor graveren

Er is wat praktische informatie over uw geschenk voor het graveren van mannen.

Denk eerst aan ons stuur je ontwerp of foto​ Voor de duidelijkheid kunt u ons zelfs een scan sturen. Vermijd tekeningen gemaakt met kleurpotloden, liever vilt​ Waarom ? Gewoon, omwille van de precisie voor uw graveergeschenk.

Verder liever witte lakens voor het ontwerp van uw gravure. Net als bij potloodtekeningen zien gelijnde of gekleurde vellen er niet erg goed uit.

Ten tweede, selecteer het juweel of welk accessoire je ook leuk vindt op onze site. Daarna alstublieft vul het personalisatie formulier in van uw cadeau voor mannen. Dit laatste is te vinden op de website van het artikel zelf.

De laatste tijd hoef je alleen maar te doen rond uw aankoop af​ Binnen een paar dagen ontvang je je kostbare geschenk voor herengravure thuis!

Diverse diensten om u te plezieren!

Gravure van uw Art’emi-cadeau voor mannen is ook volledig vrij

Met andere woorden, bij aankoop van een gepersonaliseerd Art’emi juweel is de gravure inbegrepen in de prijs.

Bovendien, de levering van uw graveergeschenk is 100% gratis , haar ook ! Is dat niet fantastisch?

Blader door onze Art’emi online winkel om al onze prachtige creaties te vinden aanpasbaar.​U zult ongetwijfeld de goudklomp ontdekken die uw zal zijn graveren cadeau voor mannen

Call Now Button