CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Vaderdagsieraden: het perfecte cadeau!

Idée cadeau personnalisé fête des Pères bijouterie bruxelles artemi

Vaderdagsieraden: of een bos bloemen of een mooi juweel genoeg is om onze moeders tevreden te stellen. Zoek een sieraad voor Vaderdag leven naar onze vaders is veel gecompliceerder! Je hebt waarschijnlijk al geraden waarover we het met je gaan hebben, de puzzel voor de maand juni hebben we genoemd … Vaderdag ! Inderdaad, onze vaders optimaliseren, net als onze moeders, onze mentale constructie en onze ontwikkeling sinds de eerste minuten van ons bestaan !

Je hebt het recht om het Vaderdagsieraden van oom Robert, de “super mega belangrijke” vrijdagochtendreünie, te vergeten. En zelfs lunch met je schoonfamilie (alsof je het ECHT vergeten bent …) Maar Vaderdag: je mag het in geen geval vergeten! In totaal zal er altijd een vader zijn momenten van het leven , en aandacht schenken aan die kleine momenten die onze relaties voeden en versterken een prioriteit !

Vaderdag, de perfecte gelegenheid om je vader te verwennen van een mooi juweel. Als je nog geen idee hebt hoe je de grote dag moet verzorgen, raak dan niet in paniek. Brusselse juwelen Art’emi is hier om je te redden! Dit artikel zal je zeker helpen bij de zoektocht naar het ultieme ademende geschenk. authenticiteit, liefde, originaliteit en frisheid. het vaderdagjuweel lijkt perfect voor de gelegenheid!

Accepteer je deze vaderdagsieraden missie?

Minder dan een maand later Moederdag . Dit is de tijd voor feest voor onze lieve vaders. Minder gevierd dan zijn vrouwelijke tegenhanger, dus het is tijd om gerechtigheid te herstellen met een artikel over Vaderdag en op het perfecte sieraad om aan te bieden. Papa ik hou van jou! Mannen worden inderdaad vaak bekritiseerd omdat ze het monopolie hebben op veel gebieden in de samenleving … Maar wat familiefeesten betreft, kan ik u verzekeren dat onze lieve vaders vaak worden gediscrimineerd! Dus maak plaats voor sieraden voor Vaderdag! Dit jaar heb je besloten om strikte stropdassen, donkere sokken en andere overdreven klassieke cadeaus weg te laten.

En waarom niet innoveren door hem een juweel te geven voor Vaderdag? Pas op, ik heb het niet over de pastaketting (ik heb er echt niets tegen!), Laten we het maar aan mama overlaten, ze ziet er zo blij uit als ze hem ontvangt. Vaderdagsieraden komen maar al te vaak neer op een trouwring of een horloge. Om de meest doorgewinterde mensen tevreden te stellen en de vuurvaste te verleiden, het aanbod vermenigvuldigt zich toch rond polsen , sleutels, en papaoverhemden! Inderdaad worden alle soorten sieraden door gedragen mannen tegenwoordig, en het is een grote vergissing te geloven dat ze niet mooi zijn! Je vaders nemen er ook de tijd voor denk aan hen en hun stijl , alleen praten ze er minder over .. De Vaderdagsieraad lijkt een ideaal cadeau!

Een persoonlijk juweel voor haar vader

Voor deze Vaderdag zet de Belgische juwelier Art’emi een aanpasbare sieradenreeks . Inderdaad, het idee van een persoonlijk cadeau voor papa kan dit jaar een geweldig alternatief zijn. Dit biedt je de mogelijkheid om te graveren wat in je opkomt (ik wil niet in de jouwe zijn, in de mijne is het al een puinhoop) op een sieraad. Ketting – medaille, armband – kinketting , maar ook manchetknopen evenals op het bereik van sleutelhanger zijn mogelijk. Het kan een beetje zijn liefdeswoord als een kleine tekening. De keuze is aan jou. Inderdaad, graveer op de gepersonaliseerde sieraden, emoties, symbolen of slechts een paar woorden . We raden een gravure aan die zinvol is om cadeau te doen jouw vader .

“Mijn vader is de mooiste, de langste en de sterkste ter wereld”

Hoewel we dol zijn op onze vaders, is het nog nooit zo geweest om een origineel speciaal Vaderdagsieraad te vinden een simpele zaak ! Het is al ingewikkeld om een Moederdagcadeau te vinden. Maar dan voor papa … het is een ander niveau. Maar maak je geen zorgen meer. Artemi sieraden is tijdloos en kan een cadeau-idee zijn voor alle leeftijden . Of je vader nu 30 of 50 is, zijn gepersonaliseerde manchetknopen zullen hem elke dag brengen lichtheid, liefde en karakter !

Maar goed, ik weet zeker dat ze het leuk zal vinden, want dit originele cadeau zal van jou komen. Bewapen jezelf dus met een goede dosis humor speciale vaderdag , je geweldige vaderdagcadeau (maak je geen zorgen) en laten we gaan!

Of onze vaders nu de hele dag of alleen ’s avonds over ons waken, hun liefde verlaat ons nooit. Familiefeesten zijn goede tijden om ze eraan te herinneren dat we van ze houden en dat wat ze voor ons doen belangrijk is, elke dag . Je moet nooit tijd verspillen om je vader te plezieren. Daar is het vaderdagjuweel voor gemaakt! We willen graag eindigen met een mooie zin “tijd wordt nooit verspild wanneer het aan anderen wordt gegeven” . Dus Neem de tijd om het juiste cadeau voor je vader te kiezen! En vooral niet vergeten: Gelukkige vaderdag aan alle vaders!

# Dadynounetjet’aimeuntil de ster

Call Now Button