CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Braille graveren: het juweel dat betekenis en geheimen draagt

Braille graveren. De woorden zijn prachtig en diep​ Ze hebben meerdere krachten. Die van pijn doen, mensen aan het lachen maken, genezen, uiten of zelfs interpreteren. De waarde van woorden is echter geen wetenschappelijke berekening, alleen jij kunt hem uniek maken. Dit is de reden waarom Art’emi de kracht van taal combineert met de aanraking van zijn sieradencreaties dankzij de braille graveren

Braille, de mysterieuze taal

Braille is zinvol. Het bevat verborgen berichten , zelfs in alledaagse voorwerpen. Het lijkt erop dat je hem al hebt ontmoet in een lift, op een doos met medicijnen, op een museumkartel of op een deurbord of zelfs voor een voetgangersoversteekplaats. Waarom geniet je er niet van een gepersonaliseerd juweel​. Daarom is een braillegravure niets anders dan de jouwe geheim gegraveerd op een massief 925 zilver oppervlak. Het is aan jou om te kiezen met wie je het wilt delen!

Braille graveren, bewijs van liefde met een hoofdletter A.

U zult ongetwijfeld meer dan één nieuwsgierige persoon rond uw in braille gegraveerde ring, hanger of armband aantrekken. Dit maatwerk , even elegant als intrigerend, onthult iets over u, of het nu voor u dames of heren is. Als gevolg hiervan krijgt u een onschatbare link met je juweel terwijl je voor iedereen een boodschap verbergt. Het spel wordt echter boeiend, nietwaar? Geïnspireerd door taal en uitgezonden in een tactiel alfabet, kunt u met braillegravure de woorden vinden van degene van wie u houdt. Zeg hem dat ik van je hou in braille met een Art’emi-juweel, de keuzes zijn eindeloos.

De sleutel tot geheimhouding zit in de braille graveren

Er zijn veel verschillende definities van het geheim: degene die op de schouders drukt, degene die vooruitgaat of degene die helpt de waarheid te kapen. Geheimen worden geboren op hetzelfde moment als de mens en eindigen nooit. Juwelierszaak Art’emi wil echter het geheim terugbrengen naar de smaak van de dag tijdloze en gepersonaliseerde sieraden.​ Voor vrouwen, mannen en kinderen combineert braillegravure al uw geheimen door een werk van succesvolle symbolen op ringen, armbanden, kettingen en accessoires. A priori zal er niets worden onthuld behalve degene in wie je hebt een “blind” vertrouwen

Het unieke gepersonaliseerde juweel gesigneerd Art’emi

Maatwerk is een voorouderlijke knowhow van Art’emi sieraden. Uw juwelier heeft er in de loop der jaren plezier in om uw juwelen te versieren. Met een datum, een voornaam, een symbool, een astrologisch teken of zelfs met tekeningen van uw kinderen. Dit is hoe braillegravure geleidelijk terugkomt in de regels van de kunst van uw juwelierszaak en zich aanpast aan uw levensstijl. Met een onvergelijkbare beheersing van metalen en een uitzonderlijke kwaliteit van het werk , wordt de gladde fase van uw juweel geleidelijk de uwe symbool van betekenis en geheimen met deze prachtige braillegravure.

Na ontvangst hecht Art’emi veel belang aan uw personalisaties , omdat deze veel voor u betekenen. Alle details worden dan ook tot op de letter gerespecteerd en dat is het dan ook de charme van braille gravere werkt. Art’emi is verantwoordelijk voor het maken van uw armband, ketting of ring. Een volwaardig confectie vol originaliteit en recordtijd​.

Call Now Button