CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Strandjuwelen, het zomerpaar

Zoals elk jaar, de langverwachte en gehoopte terugkeer van onze internationale beste vriend: zomer ! Of het nu de nazomer van Joe Dassin is, of de eeuwige zomer van Charlotte aux fraises, de mening is unaniem: dank u zon en warmte, dank u natuur en strand, dank u bloem en zachtheid en tot slot, dank u lichte en wervelende outfits ! Dus laten we uitgaan, de korte broeken, de vloeiende jurken, de kleine tanktops! Op weg naar het vervelende avontuur van het jaar: de zomerlook en strandjuwelen !

Inderdaad, vanaf de eerste zonnestralen denken we al aan onze meest kleurrijke badpakken. Dit betekent niet dat we onze sieraden en accessoires opgeven. We hebben al zoveel moeite om ze in de winter te showen! Inderdaad, voor deze zomer accentueert de trend opeenhoping van armbanden om onze polsen ! De must is dat ze verbonden zijn met onze bikini! De truc is om te weten WELKE strand sieraden draag deze zomer.

Art’emi werkt alleen met nobele materialen . De sieraden die voor het strand worden aanbevolen, zullen a priori geen probleem hebben in contact met water. Het is echter belangrijk om er regelmatig voor te zorgen ons advies en tips aanbevolen op de blog .

Zomer rijmt op reizen maar ook op strandsieraden!

Voor een luie middag met vrienden, een weekend met het gezin of voor een week vakantie onder de kokospalmen, het strand is heet zand, de zee, een goed boek, de donutverkoper en … Sieraden ! En ja, het is niet omdat we in een badpak, in korte broek of met een sarong zitten dat we dat niet kunnen zijn klas ! Sieraden geven DE esthetische touch aan je strandoutfits. Wat een elegantie en originaliteit om een lange ketting aan je te dragen zwempak een stukje.

Naar de strand , we dragen niet dezelfde sieraden als gewoonlijk . Het is een esthetische vraag, maar het is ook om beschadiging van uw favoriete sieraden te voorkomen. Het belangrijkste is om het dragen van sieraden tijdens het dragen te vermijden oxideerbare materialen die niet van zout water, zand en frequente buien houdt.

Welk juweel om op het strand te dragen?

Het zand kan namelijk vast komen te zitten in de klemmen of infiltreren tussen de kleine steentjes die de contouren van uw juweel sieren. Daarom is het veiliger om draag geen gouden of zilveren sieraden op het strand. Uiteindelijk raden we je aan om in plaats daarvan te kiezen voor sieraden gemaakt van andere materialen: touwen, staal, plastic … Speel de kaart van plezier en kleuren. We raden alle kleuren ter wereld aan voor op het strand, laat je excentriciteit los en wees niet bang om dit jaar te durven! Het enige resultaat is een prettige en geruststellende bevestiging van uw stijl .

Als je in alle omstandigheden graag trendy wilt zijn, kunnen je strandsieraden een beetje zeelucht opnemen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Saltire passend bij uw badpak en je sarong. Bij armbanden spelen we bijvoorbeeld de casual kant met modellen gemaakt van parels in alle kleuren. Als je huid in orde is gebruind , de Bangle armband zal het mooiste effect zijn! Voor ringen vermijden we modellen die zijn bezet met edelstenen. Het is warm, we willen gelijkmatig bruinen, het resultaat is dat we ons haar binden! Wat is er vrouwelijker dan een paar oorbellen voor verlicht ons gezicht ? De sleutel is om niet te veel aan te trekken, maar voldoende aan te trekken om het verschil te maken dat uw zwempak van anderen zal kenmerken.

Details maken het verschil. Het is geweldig om de ene outfit zonder accessoires te vergelijken en dan een andere outfit met zoveel details. De outfits zijn identiek en toch de weerspiegelde persoonlijkheden zijn verschillend . Met het zwempak is het dezelfde dynamiek. Stijl verliezen we het nooit , maak dan plaats voor strandsieraden!

Kunnen we de vakantie weer beginnen? Ik was niet klaar!

En voor mannen, hoe werkt het ermee strand sieraden ? Mannen dragen normaal geen sarongs (als je er een ziet, ren dan weg!) Maar dat betekent niet dat ze geen aandacht besteden aan hun uiterlijk. De leren en zilveren armband is altijd populair, ook op het strand bij deze heren. Op een gebruinde huid en voor een surfer-look, kunnen ze worden gedragen choker kettingen in leer of parels . De gouden ketting is meer geschikt voor volwassen mannen! Ook zij kunnen esthetische accenten aan hun zwembroek toevoegen! Hé, we maken geen grapje, we zijn allemaal fan van geklede en temperamentvolle mannen , en surfers … Laten we er niet over praten ! Maar pas op dat u uw mooie haaientanden niet verliest in de golven Heren!

U bent nu klaar om de vrij zonnig strand ! Al onze tips zijn er om je in contact te brengen met je diepe stijl, dit interieur dat je laat voelen goed en uniek . We vergeten de strandlaken, zonnebrandcrème en natuurlijk onze flamingoboei niet !!! Goed gebruind dames en heren, we hopen er allemaal door te worden verblind jouw strandsieraden deze zomer .

Call Now Button