CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Leren armband: Tips en trucs voor het reinigen.

Bracelet cuir artemi

In dit artikel geven we je alles onze goede tips betreffende leren armband en de beste manieren om ervoor te zorgen (het schoonmaken ervan)!

Je armbanden zijn meegebracht om alle situaties met jou te leven : in de zon, in de regen, in het stof, maar ook met je transpiratie, in de zee, onder de douche en in vochtige en droge atmosferen. Je sieraden staan in contact met alle elementen en objecten die je omringen (tafel, bureau …). Ze zijn ook onderhevig aan de wrijving van je kleding … kortom, als je je leven leidt, leeft de leren riem ook van jou en zoals wij, Hij wordt ouder (Jammer genoeg). En ja, we begrijpen dat het uitdoen en alleen dragen voor belangrijke evenementen je hart breekt, je wilt het de hele dag om de pols en dat is begrijpelijk! Daarom is het belangrijk om er goed voor te zorgen, de glans van het leer te herstellen en sterker te maken. Schoonmaken zijn leren riem is essentieel !

Mooie sieraden kan levenslang worden bewaard ! We halen ze graag af en toe uit om ze bij een bepaalde outfit te dragen. Tot slot zien we soms met spijt dat de tijd sporen achterlaat. Hoewel dit zijn onuitwisbaar , hier zijn enkele tips voor het onderhouden van uw leren riem.

Armband leer 1 – Slijtage tijd 0

Voor deze leren armband gebruikt de Belgische ontwerper Artemi nappaleer. Inderdaad, al onze juwelen zijn van edele materialen en het onderhoud geeft ze een tijdloosheid zonder namen. Dit is een soepel leer van uitstekende kwaliteit dat vrij goed bestand is tegen de zon. Kleine bonus, hij is ook nog eens waterdicht, neem hem mee onder de douche en naar zee is mogelijk worden . Zijn specificiteit? Leerproducenten behandelen de huid (lam, geit, etc.) van het dier op het oppervlak om het leer soepeler te maken dan lamsleer. Deze is van duurzame kwaliteit, aangezien hij beschermd is. Maar pas op, hoewel het leer van uitstekende kwaliteit is, moet het enige zorg krijgen die de levensduur verlengt. Klaar? Gaan! Het is tijd voor speciaal advies .

Eerst beginnen we met een mooi ding basis . En wat is er eenvoudiger dan Marseillezeep om je leren band mee schoon te maken? Dit voorouderlijke en onvergankelijke product heeft reinigende eigenschappen die niet meer bewezen moeten worden. Dus hier is de magisch recept : een beetje water om in te schuimen en een tandenborstel om de huid van je armband te wrijven en te ontvetten. En presto, voila! Wees voorzichtig, spoel goed af om tandsteenaanslag te voorkomen, natuurlijk drogen we af met een droge doek, en zorg er dan voor dat het onderdeel uit de buurt van hitte ligt. Eindelijk is je leren bandje als nieuw en ruikt je pols naar de Provence, bedankt voor het schoonmaken. Als dat niet zo is magisch !

Daarnaast zijn er ook commercieel veel effectieve producten wie kan u helpen als het niet werkt. Als je de tips van grootmoeders voor het wassen van een leren bandje wantrouwt.

Dagelijks je leren armband verzorgen is belangrijk!

Voor Dagelijkse zorg Vergeet bovendien niet om uw armband (altijd in leer) op te bergen uit de buurt van licht en stof wanneer u hem niet draagt. De helderheid kan onverwachte verkleuring van uw leren armband veroorzaken. Stof heeft ook de neiging om het materiaal van het leer te veranderen. Dus ook om zijn gezondheidstoestand niet te verslechteren, als deze niet eens wordt gedragen!

Natuurlijk raden we je aan om je leren armband niet elke dag en laat hem ademen Vergeet niet af en toe schoon te maken. Net als mensen heeft het rust nodig om te regenereren en zijn glans en goede humeur terug te krijgen! Het kan dus interessant zijn om er nog een te kopen en diensten te verrichten, als het dragen van uw leren riem essentieel is geworden voor uw dagelijkse opgewektheid. Je zou ook kunnen kiezen voor een ander type armband met metalen materialen. .. Dit is waar kom binnen zilveren armbanden !

Als oma te hulp schiet, belooft dat

Om een erg vuile leren band : alcohol en talk , zou een effectieve combinatie zijn. Zelfs met levercirrose mist oma nooit haar pastis-uur. Nou ja, ze heeft een mooie leren riem om haar eraan te herinneren … Net als azijn is alcohol dodelijk voor bacteriën. Talk neemt vocht op en voorkomt schimmel. De combinatie van de twee is een onfeilbare cocktail en ? Breng het tot slot aan op je armband! Maak vervolgens schoon met een natte spons voor het drogen met een doek of handdoek. Pas op met je armband! als deze reiniging te brutaal is, moet deze naar een leerspecialist . Hij zal inderdaad geschikte reinigingsmiddelen gebruiken voor uw leren riem.

Tot slot, om dit artikel kalm en gelukkig te beëindigen en al onze bij elkaar te brengen kleine tips , vergeet niet dat uw esthetisch welzijn en dat van uw sieraden onze prioriteit is! Wij plaatsen maximale transparantie in het fabricageproces van uw leren armband. Het is onze missie om ze een tijdloosheid en een verspreider van liefde en opgewektheid te geven. Het schoonmaken van je leren bandje kent geen geheimen meer voor jou nu!

Call Now Button