CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Sieraadtrend oktober: kies voor art’emi om het jaar in stijl af te sluiten

tendance bijoux automne

Sieraadtrend oktober anno 2018 wint de veronderstelde allure die glamour en comfort combineert, terrein. Sieraadtrend volgt het hectische levenstempo van de moderne, actieve en vrouwelijke vrouw. De accessoires zijn flitsend, kleurrijk, oversized, maar blijven onder alle omstandigheden praktisch. Van het bereiden van ontbijt tot cocktails met meisjes, kettingen, armbanden en oorbellen zijn een integraal onderdeel van onze stijl. Ze geven ons meer vertrouwen in onze bewegingen. En we verheugen ons! Onze sieraden blinken de hele dag door, ongeacht de ondernomen acties. Gebaseerd op de vlaggenschipaccessoires van dit jaar, onthult art’emi de juwelentrends van oktober 2018 om zonder mate te adopteren en te dragen. Ze worden dringend in de routine geïntegreerd om de winterlook op te fleuren.

Art’emi op zoek naar de laatste trend

  • Ja, volgens de trend armen manchetten met de lederen manchet versierd met een klaver . Deze armband is 4 cm breed en de maat is verstelbaar. De massief zilveren klaver is ook verkrijgbaar in verguld. Om het te benadrukken, associëren we het met een lange hemdjurk en discrete oorbellen in hetzelfde metaal.
  • Ja tegen de trend verklaring oorbellen , dat wil zeggen, omvangrijke, zelfs gigantische oorbellen, met de lucht drop oorbellen . We spelen aan de frisse en speelse kant door ze te combineren met een kleurrijk en vrouwelijk T-shirt met boodschap.

Het kleine beetje extra van sieraden October

Om een kijkje te nemen eindejaarsfeesten trendy, elegant en origineel, kies voor de lange ketting van Chanel. We spelen de fashionista. De mix van stoffen, bloemen en parels zal je figuur alleen aankleden!

Ontdek al onze juwelen trend van oktober 2018 op de website artemi.be. Neem onmiddellijk aan om uw winterse look te vervolledigen!

Call Now Button