CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Wintersieraden : hoe de trends adopteren?

Wintersieraden: als art’emi-sieraden authentiek en tijdloos zijn, sluiten ze voortdurend aan bij de trends van morgen. Wintersieraden, geïnspireerd door de natuur, hun vormen, hun materialen en hun eeuwige elegantie komen dan ook systematisch overeen met de huidige stijl. Ontdek onze tijdloze en boeiende klassiekers om met passie te dragen. Winter sieraden trend 2018-2019: art’emi begeleidt je met haar top 3.

1. Sommige manchet armbanden

Het materiaal doet er niet toe, zolang het maar gecombineerd wordt met andere wintersieraden. Om in de winter sieraden trend 2018-2019 te zijn. Ten eerste laten we onze polsen verschillende wonderen van etnische en romantische stijlen verzamelen. We mengen het oude met het nieuwe. Het is duidelijk dat de gedragen armbanden bij ons moeten passen en versterken. In de praktijk worden onze outfits gemaakt van basics , veilige en comfortabele waarden, waaraan we echte klompjes toevoegen die ons vleien.

2. Sommige geometrische vormen

Ten tweede geven de vormen stijl en uitstraling en voegen hun verschillende betekenissen een uniek tintje toe. Als je bijvoorbeeld een pak draagt met sieraden van horizontale rechte lijnen, krijg je een stabiele en zelfverzekerde persoonlijkheid. Terwijl een kleermaker versierd met sieraden in de vorm van cirkels meer overeenkomt met een creatieve en romantische geest. Klein of groot, vormen zijn eeuwig en krachtig.

3. Sommige veronderstelde overlays

Ten derde, zoals onze kleren. We verzamelen eclectische kwaliteitsaccessoires om een look te perfectioneren cocon , trendy en verleidelijk. Zonder overdreven of de rumoerige kant te gaan. We nemen een vals beheerste look aan door materialen en vormen te mengen. Een bijzonder populaire techniek als het gaat om het naast elkaar plaatsen van kettingen of ringen.

Wintersieraden de klein +

Om de trends 2018-2019 te volgen. In plaats van een ouderwetse “versierings” -look te dragen, durven we sieraden van verschillende stijlen en kleuren te combineren.

Raadpleeg het Online winkel vind je trendy wintersieraden van art’emi!

Call Now Button