CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Juwelen en juwelen in Brussels Art’emi

Art'emi juwelen en sieradenwinkel in Brussel

Waar uw juwelen graveren in Brussel?

De creaties van Art’emi zitten vol creativiteit en originaliteit. Daarom zal uw ontwerper u verrassen door uw mooiste en meest unieke aanpassingen te maken . Graveren is het handelsmerk van Brusselse juwelen / juwelen , het is zelfs een van de specialiteiten ervan. Dit laatste bestaat uit het reproduceren op een hard oppervlak, meestal vlak en glad, een incisie. Dit kan in uw ogen een aanzienlijke waarde vertegenwoordigen om een uitzonderlijk juweel en betekenisdrager te maken. Het resultaat is dat personalisatie iets unieks is, dat op jou lijkt en jou vertegenwoordigt. Geloof ons, je laat je ketting, ring, armband of accessoire gepersonaliseerd door Art’emi nooit meer los.

Geen ideeën voor graveren?

Uw juwelierszaak biedt u de mogelijkheid om uw sieraden te personaliseren met de gravure van uw keuze. Geen paniek als u geen idee heeft, er staat een team klaar om u van informatie te voorzien. Deze service is beschikbaar voor al uw sieraden (armband, medaille, manchetknoop, ring) in goud, zilver, verguld of zelfs staal. Maar wat bedoelt Artemi met “verbranden wat je wilt”? Wij hebben het antwoord voor jou! Het kan een voornaam zijn, een datum, een bericht, een tekening, geografische gegevens, woorden in vreemde talen, dus alles wat uit je verbeelding komt. U heeft de mogelijkheid om uw stijl en uw schrijven te kiezen en zo een uniek juweel te realiseren dat op u lijkt of erop lijkt . Art’emi hecht veel belang aan deze knowhow en biedt u daarom deze met liefde en passie gemaakte gravure aan.

Een tweede leven voor uw sieraden?

Wilt u een familiejuweel graveren of gewoon een juweel dat geen betekenis heeft in uw ogen? Maar daar, moment van paniek, realiseer je je dat dit geen Art’emi-juweel is. Wees gerust, Brusselse sieraden beloven om te graveren wat je wilt op je kleine wonder, zelfs als het niet van ons komt. Het is geen droom. Uw ontwerper stelt alles in het werk om aan al uw wensen te voldoen. U kunt nu naar Art’emi komen en uw armband, medaille of ander glad oppervlak zonder persoonlijkheid personaliseren. Zo kunnen we uw oude sieraden transformeren om ze up-to-date te brengen of ze naar wens te veranderen. Art’emi weet uw mooiste versieringen nieuw leven in te blazen, dus aarzel geen seconde.

Bovendien heeft Brussel juwelen meer dan één truc in petto. Met Art’emi kunt u de gravure van uw sieraden in goud, platina, zilver en titanium wissen. Deze operatie wordt in onze ateliers uitgevoerd door Artémi Vasilakis zelf. Zijn professionaliteit en zijn manier van omgaan met het juweel zullen u verbazen. Zonder twijfel is een vleugje moderniteit wat je nodig hebt. Vertrouw op de knowhow en voorouderlijke technieken die uw ontwerper gebruikt, het is een wonderfabriek!

Uw Art’emi juwelierszaak wacht op u

Laat uw prachtige sieraden over aan de deskundige handen van uw ontwerper Artémi Vasilakis. Met sterke kennis en vaardigheden in de wereld van sieraden, worden uw kleine wonderen in de watten gelegd en wordt u vervuld door het nauwgezette werk van een gepassioneerde vrouw. Indien u vragen heeft of indien u een offerte wenst aan te vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantendienst op +32 496 71 08 40 of per e-mail op info@artemi.be. Deze laatste zal uw aanvraag verwerken en u in recordtijd vertellen hoe u uw juweel kunt maken met uw toegewezen budget. Offerte aanvragen worden aangeboden, evenals graveren en bezorgen!

Call Now Button