CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Gepersonaliseerde kindersieraden: Word een ontwerper van kindersieraden voor de tijd van een juweel

Kunt u het gepersonaliseerde kindersieraad van uw dromen niet vinden, maar heeft u wel een duidelijk idee hoe het eruit moet zien? Wilt u een 100% unieke en unieke creatie die er als geen ander uitziet en uw wensen weerspiegelt? Kies de kleinste details van je lijst en je creatie dankzij art’emi sieraden. Het is in onze ateliers dat de magie zal werken en dat we het juweel zullen maken dat U zich had voorgesteld! Laat je fantasie de vrije loop en ga op avontuur!

Belgische sieraden art’emi biedt je iets unieks in zijn soort: maak je eigen gepersonaliseerde kindersieraden. Het concept is heel eenvoudig: u stuurt ons uw (prachtige) project en legt het ons uit. We houden van details, dus laat het gaan! Vertel ons over uw project. Geef ons zoveel mogelijk details:

Soort prestatie, materiaal, stenen, gelegenheid of bijzondere gebeurtenis… Vertel ons hoe u het ziet en wij zullen uw droom waarmaken!

U kunt ons alvast een schets, een foto sturen … En zo kunnen we een offerte maken voor uw kindersieraden. Bij Art’emi brengen we uw sieraden tot leven!

Het kleine extraatje van het art’emi-huis

In uw gezin wordt de kinketting van uw overgrootmoeder van generatie op generatie doorgegeven. Helaas ben je de ketting kwijtgeraakt… Geen paniek, je kunt een beroep doen op onze diensten en zo het tweede deel omtoveren tot een of andere hanger. U zult dit unieke erfgoed dicht bij u kunnen houden.

Bovendien, als je sieraden hebt die je niet meer gebruikt en waarvan je het hart niet hebt om afstand te doen, heeft art’emi het juiste compromis gevonden. We raden je aan om je oude sieraden om te toveren tot nieuwe gepersonaliseerde kindersieraden die net zo uniek zijn.

De te volgen procedure voor een uniek gepersonaliseerd kindersieraad …

Om de procedure te kennen die u moet volgen voor uw gepersonaliseerde kinderjuweel om ons uw juweelidee toe te sturen, kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, telefonisch op +32 496 71 08 40 of per e-mail op het volgende adres: info @ artemi.be.

Wij blazen uw sieraden nieuw leven in en geven het een tweede leven.

Met art’emi, laat je creativiteit de vrije loop !

Call Now Button