CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Ketting met gravure: Hoe kies je?

Ketting met gravure: Sieraden

Sieraden maken deel uit van je dagelijkse leven. Er verschijnen echter nieuwe juwelen om de originele kant van juwelen zoals de ketting met gravure bijvoorbeeld. Gravure maakt al heel lang kennis met sieraden. Personalisatie maakt het mogelijk om een persoonlijk tintje en originaliteit aan je sieraden, alsof je het helemaal zelf hebt gemaakt!

Ketting met gravure van juwelier art’emi

Allereerst de voorstanders van juwelierszaak art’emi tijdloosheid net zoals authenticiteit in haar sieraden. Dit is de reden waarom het merk u een assortiment sieraden biedt die voor u zijn gemaakt en voldoen aan uw verwachtingen. Graveren is een creativiteit waarmee u dat kunt druk je gevoelens uit op een sieraad dat lijkt op jou. Met de ketting met gravure bied je een uniek en persoonlijk sieraad aan.

Kies de ketting met gravure die bij je past. Jij wil geef een sieraad op Valentijnsdag​ Kies voor een hart gravure ketting en verklaar je gevoelens door middel van gravure. Is het meer een juweel voor de verjaardag van je nichtje? De aanpasbare wolk ketting is een klein wonder voor dromers. Bent u op zoek naar een cadeau voor vaderdag​ Art’emi biedt sieraden aan voor ieder van jullie, daarom is de ovale medaille ketting graveren is ideaal. Door te graveren kunt u uw touch toevoegen aan een edelsteen. Laat ruimte over voor uw creativiteit en je emoties met de gravure.

Sieraden voor iedereen

Sieraden zijn al lang voorbehouden aan de vrouwelijke elite, maar de tijden veranderen en mannen dragen nu sieraden. Het is inderdaad een accessoire om een outfit te perfectioneren, die een vrouw, zoals een man of een kind nodig heeft. De kettingen zijn daarom voor iedereen verkrijgbaar , al dan niet voor Vrouwen , de kinderen en de mannen

De juwelierszaak art’emi is in de pas met de tijd en biedt sieraden voor iedereen. Dus, heren, ga niet zo snel en bekijk de kettingen armbanden en alle andere sieraden die door art’emi worden aangeboden. Kettingen met gravure voor dames en heren. Nu dames, je kunt een overdaad maken geschenk aan je man samengesteld uit een gravure op een halsketting.

Een gravure die synoniem staat voor boodschap

Wil je je geliefde een bericht sturen over de gegraveerde ketting die je zojuist hebt gekocht? Weet u nog niet wat u moet registreren? Raak niet in paniek ! De juwelierszaak art’emi is er om u te helpen. We hebben genoeg ideeën, alleen jij moet weten welke ideeën voor elk sieraad zijn gebruikt. Allereerst moet u de aantal karakters die je met gravure op je ketting kunt laten graveren. Meestal is er iets meer ruimte aan kettingen, genoeg om een liefdesboodschap te schrijven. Is het bovendien mogelijk om dubbelzijdig te graveren? Wat is er leuker dan aan de ene kant “I love you” te schrijven en aan de andere kant je date te graveren. Romantisch, is het niet?

Meestal is de boodschap die op een sieraad moet worden overgebracht persoonlijk. Dit is waarom art’emi biedt verschillende typografieën om aan uw verwachtingen te voldoen, evenals symbolen tekeningen dat uw kind heeft kunnen doen of kleine dieren​ De keuze is aanzienlijk, zodat u kunt laten graveren wat op uw hart staat.

Wilt u meer informatie over de graveermogelijkheden? Neem contact met ons op via mail: info@artemi.be of telefonisch: +32496 71 08 40​ Het team van art’emi helpt je graag verder.

Call Now Button