CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Graveer cadeau voor kinderen :Vertel hem dat je van hem houdt met een

Cadeau gourmette enfant

Graveer cadeau voor kinderen: uw kind verdient al het goud ter wereld. Is het binnenkort zijn verjaardag, Kerstmis, zijn doop of zijn communie? Geef hem een uniek cadeau met aanpasbare Art’emi-creaties. Het lijkt erop dat de kind gravure cadeau wachtend op je warm binnen de Brusselse werkplaats van je favoriete juwelierszaak.

Geschenk voor kinder gravure: het symbool van liefde

Een aanpasbare armband of ketting is het geschenk van je leven. Al meer dan tien jaar zorgt de maker van Art’emi voor het maken tijdloze sieraden die zowel volwassenen als kinderen aanspreken. Ze brengt echter naar haar creaties je kleine vleugje persoonlijkheid dwars door gravure Met een ruime keuze aan personaliseerbare armbanden, hangers en kettingen.

Art’emi biedt u de mogelijkheid om het juweel te maken dat uw kind elke dag op hem zal dragen. Daarnaast is het assortiment breed en laat er ruimte voor je hele verbeelding​ Zo kunt u zijn geboortedatum, zijn voornaam, zijn initialen, geografische gegevens, symbolen of zelfs zijn tekeningen graveren. Dit is waarom al onze ideeën graveren zijn te vinden door hier te klikken​ Met liefde en passie gemaakt, zal uw boodschap zijn symbolisch en uniek​ Het juweel krijgt zijn volle betekenis als uw kind het om zijn nek of om zijn pols heeft.

Art’emi kwaliteit ten dienste van uw avonturiers

We weten dat kinderen graag spelen, over de grond rollen, in bomen klimmen en soms gekke dingen doen. Het is moeilijk voor te stellen dat een juweel de schok met zijn kleine avonturiers zou kunnen weerstaan. Uw ontwerper heeft het echter allemaal gedekt! Dankzij de kwaliteit van onze materialen en hun goedgekeurde oorsprong , zal het graveergeschenk van uw kind u niet voor onaangename verrassingen brengen. Uw juwelier garandeert kwaliteit op al haar creaties door gebruik te maken van sterling zilver 925 op bijna alle kindersieraden. Dit materiaal biedt robuustheid en stevigheid aan Art’emi kettingen, armbanden en hangers naast de sobere kleur. Inderdaad, elk juweel bedoeld om te graveren heeft gladde en glanzende oppervlakken die passen bij uw loulou’s garderobe een sterke en symbolische boodschap​ Bovendien is het de ideaal cadeau voor een kind als een pasgeboren baby.

Een graveer cadeau voor kinderen, een evenement

Het graveergeschenk voor kinderen van Art’emi is hier om te vieren alle momenten van het leven van je kleine prinses of kleine prins. Hier is een selectie van aanpasbare kindersieraden voor elke gebeurtenis in zijn leven.

  • Gepersonaliseerde kind engel ketting voor een doop. Dit is de ideaal cadeau voor het graveren van kinderen voor de gelegenheid. Per keer symbolisch door zijn kleine engel, hij is des te meer met de zijne maatwerk​ U kunt de datum van zijn doopsel, zijn voornaam of zijn initialen invoeren met de typologie van uw keuze. Vertrouwen uw beste verbeeldingskracht aan onze expert die haar passie ten dienste stelt van al uw maatwerk.
  • De gepersonaliseerde slavenarmband voor kinderen voor een verjaardag. Deze kinderarmband is een tijdloos die zelfs mama’s en papa’s kunnen dragen met de Art’emi heren- en damescollecties. Dit is het geschenk uniek die uw kleintjes zullen doen glimlachen en u met geluk zullen vervullen. De maatwerk heeft daarom zijn volledige rol te spelen. Laat uw fantasie de vrije loop!
  • Bohemian medaillon Liberty kinderarmband voor een communie. Dit is de kleurrijk cadeau ze nodig heeft met zijn bloemen en gemakkelijk te dragen stof. Kies het medaillon dat je mooi vindt en de stof. Art’emi biedt een breed scala aan Liberty-armbanden om het grootste aantal te plezieren. De maatwerk brengt de unieke kant van deze sublieme armband voor kinderen.
  • Ronde medaille ketting voor het graveren van een kind voor de kerstvakantie. Het is de ketting voor kinderen en volwassenen die synoniem is van tijdloosheid en die iedereen zal plezieren door zijn eenvoud en zijn charisma​ Schrijf wat je wilt met de typografie naar keuze​ Art’emi zorgt voor de rest om het cadeau te geven dat elk kind verwacht voor Kerstmis.

Art’emi wacht op je voor het graveer cadeau voor kinderen!

Met Art’emi gaat het zeker niet mis, dankzij het brede scala aan producten dat we voor kinderen aanbieden. tevens de maatwerk is gratis​ Je leest het goed! Je ontwerpster doet haar werk met passie en liefde om de prachtige herinneringen te bezorgen. Daarom, de graveer cadeau voor kinderen Alstublieft ?

Tot ziens !

Call Now Button