CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Gepersonaliseerde relatiegeschenken: relatiegeschenken door art’emi

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Gepersonaliseerde relatiegeschenken: Om een succes, een project of een nieuwe fase in het leven van uw medewerkers te vieren, biedt Art’emi een breed scala aan personaliseerbare relatiegeschenken om te graveren. De keuze is enorm, we kunnen gaan van manchetknopen tot mannen sieraden / vrouwen gecombineerd.

Een relatiegeschenk is immers een origineel en ideaal idee om te laten zien dat het werk van uw medewerkers of collega’s waarde heeft. Het kan een welkomstgeschenk, projectsucces of vertrekgeschenk zijn! U heeft de keuze.

Dus maak plaats voor relatiegeschenken, cadeaus waar we niet aan denken, maar die altijd zo blij zijn!

Relatiegeschenken? Artémi zorgt voor alles!

Art’emi staat tot uw beschikking om u te helpen en te adviseren bij uw keuze van toekomstige relatiegeschenken. Wij helpen u bij het vinden van het unieke relatiegeschenk dat iedereen zich zal herinneren. Hiervoor biedt het merk twee diensten aan:

  • Een zogenaamd “eenzaam” verzoek om een collega of cliënt te feliciteren met een huwelijk, geboorte of pensioen.
  • Een zogenaamde “gegroepeerde” aanvraag voor bijvoorbeeld eindejaarsgeschenken voor personeel, relatiegeschenken of uitzonderlijke evenementen (lanceringsfeest voor uw nieuwste product, beurs, congres…).

Al onze producten kunnen zijn gepersonaliseerd relatiegeschenken met de naam van uw merk, het logo, een voornaam, een datum of de titel van een evenement. Bovendien worden al onze sieraden gemaakt en gegraveerd in ons atelier in Brussel.

Graveren is inderdaad een kunst die onze juwelier Artémi tot in de perfectie beheerst. Maak daarom van de gelegenheid gebruik om art’emi sieraden te laten graveren. Het gaat erom dat je een persoonlijk tintje kunt geven aan de cadeaus die je geeft. Het personaliseren van sieraden is mogelijk op een groot deel van art’emi sieraden. U vindt er een verklarende gids en voorbeelden van symbolen, tekens en typografie zodat u de boodschap kunt maken die u wilt. Als je geen inspiratie hebt, is het team van art’emi er om een gravure voor je te maken die aan je verwachtingen voldoet.

Als u een specifiek idee in gedachten heeft, aarzel dan niet om ons uw idee, tekening, schets per e-mail te sturen, gevolgd door het juweel waar u de gravure wilt zien. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om u te laten weten of het project haalbaar is.

Wat voor soort sieraden te kiezen ?

Twijfel je over het te bieden juweel? Dit is een cadeau voor je baas en je wilt niet te bekend in de oren klinken? Hier zijn enkele kleine ideeën om u te begeleiden bij uw zoektocht naar een relatiegeschenk. Allereerst kunt u kiezen voor een klasse-element zonder het te overdrijven. Dus waarom geen manchetknopen, klassiek maar effectief! Bovendien kunt u het bedrijfslogo of zelfs de initialen van uw baas laten graveren.

Wat te kiezen voor een collega: Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Is het cadeau meer voor een collega? U aarzelt om een sieraad aan te bieden bij gebrek aan professionaliteit? Geen probleem ! Sieraden gaat ook over accessoires. Hierdoor kunt u uw collega’s (dames en heren) accessoires aanbieden om de hele dag bij ze te hebben. De sleutelhanger is een ideaal accessoire om weg te geven. Daarnaast is het een juweel dat je gratis kunt laten graveren met art’emi. Maak van de gelegenheid gebruik om uw collega’s te herinneren aan goede herinneringen aan het werk, zoals hun toegewezen bijnamen of het jaar waarin ze zijn begonnen. Met deze boodschap maakt u zeker indruk en het is een professioneel geschenk met een vleugje originaliteit. U kunt geschenken geven die veel voor uw collega’s betekenen. Het gaat over een geest van welwillendheid en gezelligheid. Het is altijd prettiger om in een goed humeur te werken!

Bent u tot slot op zoek naar een cadeau voor klanten? Wilt u een neutraal iemand aanbieden die het zeker zal plezieren? U kunt een beroep doen op de expertise van art’emi. Ten eerste, als het een kleine bestelling is, kunt u deze direct op de site plaatsen of contact met ons opnemen. Welk juweel moet je dan kiezen? Ga voor nuchterheid met een tijdloos accessoire dat in het dagelijks leven wordt gebruikt: sleutelhangers, dasklemmen of zelfs geldclips. Je hebt een keuze! En ze zijn allemaal aanpasbaar. Daarom kunt u een inscriptie toevoegen om de klant te markeren met de datum van het project, de initialen van de bedrijven, de naam van het project, enz.

Voor verder gepersonaliseerde relatiegeschenken

Daarnaast kunnen wij voor uw geschenken bijvoorbeeld op uw verzoek gepersonaliseerde artikelen of een bepaald type artikel maken. Zo kunnen we bijvoorbeeld accessoires maken in de kleuren van uw bedrijf.

Vervolgens zal Artémi, in overeenstemming met uw beperkingen en vereisten van deadlines en budget, de oplossing vinden om uw gepersonaliseerde bestelling van hoge kwaliteit op tijd en gratis te leveren.

Daarnaast is art’emi ook een graveerbedrijf op maat. Dus als u het object dat uw bedrijf vertegenwoordigt al heeft gevonden, laat ons dan voor elk van uw objecten een gravure toevoegen. Het is nieuw, het is origineel en het verandert van andere bedrijven. Wacht dus niet met het maken van uw keuze.

Tenslotte, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze aanbiedingen en om uw eerste bestelling van relatiegeschenken te plaatsen. U kunt ons een e-mail sturen op info@artemi.be of bel ons op +32496 71 08 40.

Als u wilt laten zien dat uw bedrijf klasse heeft, laat Artémi de touwtjes in handen nemen!

Call Now Button