CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

De naamketting: een nieuwe trend om de hals!

De naamketting

De naamketting is erg trend voor een paar jaar. Deze trend grenzen overschrijden uit onze landen en zelfs uit onze continenten: België, Frankrijk, Spanje, de Verenigde Staten enzovoort. Het concept is overal in de mode! Ons artikel zou je moeten inspireren over dit nieuwe concept, en wie weet misschien om je te laten reizen? Het moet gezegd worden dat het een tijdloos die voor iedereen kan overeenkomen. Graveren maakt het mogelijk om een sieraad te personaliseren en daarmee om zich te onderscheiden.

U kunt ook nagaan wat er op een halsketting kan worden gegraveerd door hier te klikken.

Het juweel kleedt en herdefinieert de punten van onze persoonlijkheid die we willen laten zien. Deze gepersonaliseerde kettingen kunnen naar de jongste en de oudste gaan. Ze passen zich ook aan elke soort , mannen, vrouwen, kinderen. Het is ook een geweldig cadeau-idee. Een uniek cadeau geven aan een uniek persoon is een geweldige manier om te zeggen “ik hou van jou”. De Brusselse ontwerper Artemi biedt je een gevarieerde collectie van aanpasbare kettingen. Het is in haar graveeratelier dat ze met plezier uw naam ketting .

Hoe gepersonaliseerde sieraden voor een man kiezen?

Sieraden zijn tegenwoordig niet alleen voor vrouwen. Het is een accessoire dat mannen hebben ook volledig geadopteerd . Van touwarmbanden tot zilveren manchetknopen, mannen kiezen hun outfits met de grootste zorg. Wie zei dat ze dat niet waren mooi ? Natuurlijk houden ze ervan om hun outfit te versieren, te accessoriseren en hun flamboyante persoonlijkheid te onthullen aan het grote publiek. Ze verdienen het dus ook om trendy te zijn met een ketting voornaam aangepast aan hun persoonlijkheid .

De Belgische naamketting mag wel verschillende vormen . Het is bijvoorbeeld mogelijk om een ovaal medaillon hoofdsleutel die zich aanpast aan het grootste aantal. Het is ideaal om het aan haar man of aan een familielid, vriend of familielid te geven. Als je op zoek bent naar een kortere ketting, dan is de ketting zilveren ronde medaille is geschikter omdat de ketting korter is. Deze ketting wordt discreter voor een lichte dressing van je outfit . Voor meer assertieve persoonlijkheden kunt u terecht bij militaire platen . Ze nemen meer ruimte in beslag met 2 graveerplaten. Ze zijn meer opzichtig, maar ze bieden ook een personalisatie-effect en intens karakter. Deze gepersonaliseerde kettingen in massief zilver passen goed bij veel stijlen . Aandacht voor detail is het geheim van een geweldige look.

Op welke ketting kan de voornaam van een vrouw die je koestert worden gegraveerd?

Geef een vrouw een juweel is een van de mooiste bewijzen van liefde die we hem kunnen geven. Dus haar een gegraveerd juweel geven, raakt op een bepaalde manier haar hart intens en eeuwig . Vrouwen hechten zich aan hun sieraden: een ketting die speciaal voor hen is gemaakt, die zullen ze nooit meer uittrekken, dat verzeker ik je!

Inderdaad, als je besluit je moeder te verwennen met een naamketting gepersonaliseerd met zijn naam , kies degene die het beste bij zijn persoonlijkheid past. Als deze nogal klassiek is met een strikte kant, lijdt het geen twijfel, de zilveren vierkante ketting is ideaal. Het past zonder problemen bij al haar outfits. Als je moeder nogal flirterig is met een vleugje originaliteit, ligt de perfectie in de drop slinger ketting . Het zal haar decolleté op elegante wijze sublimeren en zich aanpassen aan verschillende outfits. Eindelijk, als je wilt alsjeblieft je geliefde , de zilveren hartjes ketting zal haar verleiden. Het kleine extraatje is dat het mogelijk is om beide zijden van de zilveren medaille te graveren. U kunt bijvoorbeeld een kleine liefdesverklaring op de achterkant en een symbolische datum op de voorkant schrijven voor meer discretie. En daar verzeker ik je dat je gaat verdien punten !

Waar vind je deze naamketting?

Bent u op zoek naar het unieke cadeau? U wenst koop je naamketting ? Ga in dat geval naar de website van Art’emi om uw voornaamketting te kiezen. Artémi is een Belgische ontwerper die al meer dan vijftien jaar gepassioneerd is door sieraden. Het is hiermee liefde voor artisanale sieraden creëerde ze een breed scala aan halskettingen om te graveren. U heeft de keuze uit het juweel, maar ook uit de typografie, Engels of klassiek volgens de gewenste weergave. Om zeker te zijn van het resultaat is een preview van de gravure beschikbaar op onze site. Met elke ketting een ander verhaal vertellen, is het doel van het personaliseren van je sieraden. Een hanger, een verhaal, een persoonlijkheid .

Dus als je jouw verhaal aan een van onze naamkettingen wilt schrijven, ga dan naar onze online juwelier. Als het keuze van ketting lijkt moeilijk , of als u geen advies heeft, nodigen wij u uit om bekijk ons artikel: Aanpasbare sieraden – tot het oneindige. Je ontdekt onze personaliseerbare armbanden, maar ook onze zilveren manchetknopen. Zonder te vergeten dat de levering is overal in België gratis , evenals de gravure . Ik hoop dat je met dit artikel je mooiste ontwerpen kunt laten graveren. Mooie dag !

Om onze voornaam kettingen te ontdekken, Volg deze link

Call Now Button