CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Cyber Monday: Art’emi breidt verkoop uit

Kende u het fenomeen Cyber Monday nog niet? art’emi breidt de verkoop uit met Cyber Monday en vertelt je alles om de goede deals niet te missen. Tijdens dit tweede niet te missen shopping event in november! En verleng de verkoop met Cyber Monday. Door u toegang te geven tot een welbepaald aantal end-of-series juwelen.

Maak na Black Friday plaats voor Cyber Monday

Deze dag verlengt de exclusieve Black Friday-uitverkoop. Het vindt deze keer alleen op internet plaats. De maandag na Black Friday en ze bedekt ons met gigantische promoties om het begin van de week op te fleuren. Je hebt de Friday Black Friday-uitverkoop gemist. Omdat je nog geen minuut had gehad om erachter te komen uw e- geliefde winkel ? Geen stress. Hier blijven we graag winkelen om echte nuggets voor je te vinden.

Shopper, maar altijd verantwoord

Dit soort online winkelen. Hiermee vermijd je de drukte van fysieke winkels, lange wachtrijen bij de kassa, maar ook dwangmatig winkelen. Inderdaad, de webvitrine stelt u in staat om uw tijd te nemen, alleen voor het product, en een doordachte aankoop te doen. Hoewel de handeling impulsief kan zijn, komt deze niet voort uit een bewusteloze kopstoot. Zo kiezen we voor een of meerdere artikel (en) van kwaliteit en tegen lagere kosten. We krijgen DE zeldzame parel (len) tegen de beste prijzen.

Cyber Monday: Het kleine extraatje

Nu Kerstmis nadert, bent u op zoek naar het perfecte kerstcadeau of gewoon voor uw eigen plezier. Maak uw boodschappen stressvrij op onze online site, ik bied u een categorie sieraden tegen de eerlijkste prijzen. Ontdek de collecties:

In de afgelopen jaren heeft de juweelontwerper Artemi om ethische redenen besloten om niet langer deel te nemen aan Black Friday en Cyber monday, ze wil haar klanten opleiden tot het ambacht, dat niet kan volgen de massaproductie.

Call Now Button