CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Sieradenopslag: de reflexen om aan te nemen

Sieradenopslag: Mooie sieraden dragen is fijn ! Maar waar moet je ze neerzetten? hoe bewaar je ze? In dit artikel vind je al onze tips over sieraden opslag . Het verzorgen van uw sieraden is inderdaad belangrijk om hun sieraden te laten glanzen. tijdloosheid in 30 of 40 jaar! Is uw sieraad belangrijk voor u? Dit is normaal, ze definiëren je, maken je zelfverzekerd en kleed je outfits aan elke dag ! En ja, inderdaad, ze zijn je beste vrienden, je hebt gelijk! En zoals alle relaties, ze moeten worden onderhouden . Met betrekking tot sieraden gaat dit door een passende sieradenopslag . Wilt u uw sieradenlades op orde brengen? Art’emi vereenvoudigt nu uw taak: ontdek nu haar kostbare opslagtips voor sieraden .

Waarom zou u uw sieraden opbergen?

Naast de fantasie van een perfect georganiseerde kleedkamer, van oorbellen tot pumps, zorgt het opbergen van uw sieraden ervoor dat u vooral grove knopen . Dinsdag 7:12 uur, alles lijkt op rolletjes te lopen. Je hebt eindelijk gevonden de ideale outfit om deze drukke dag te beginnen. Dus je wilt verfijnen de outfit van de dag met deze beroemde zilveren druppel ketting rookkwarts . En dit is waar het bedrijf moeilijk wordt. Deze hanger, hier is het weer, verstrikt in de Koraal armband en met een ronde armband . Als je sieradenopslag geschikt was, zouden deze kwellingen niet zijn geweest!

Na een paar minuten van moeizame ontwaringspogingen geef je het op en ga je zenuwachtig aan het werk, zonder kraag, je handen nog steeds gevoelloos. Dit ochtendongeluk klinkt u bekend in de oren? Dus we stellen je gerust: deze nonchalance is normaal. Het levert een betreurenswaardige tijdverspilling op, maar het is ook en vooral ongunstig in goede staat van uw sieraden . Inderdaad, designer sieraden, of ze nu kostbaar of luxe zijn, verdienen het te zijn met zorg behandeld . Als deze kleine, delicate voorwerpen op natuurlijke wijze oxideren, kunnen bepaalde voorzorgsmaatregelen hun glans behouden.

Sieradenopslag: hoe verder?

Bovenal is het dat niet je hoeft niet methodisch te zijn om sieradenopslag te organiseren als ze niet op categorie worden gesorteerd. We raden u aan ze te sorteren op materialen waarmee ze zijn ontworpen . Uw ringen kunnen bijvoorbeeld in dezelfde doos worden bewaard en zullen elkaar raken. Rij goud met goud en het geld met het geld, laat dat er geen is chemische reacties tussen materialen op een lange duur . Vervolgens moet u de methode (n) kiezen en toepassen die het beste bij u passen. Sieradenopslag: hier is een kleine samenvatting ‘ van de meest populaire technieken om dit voorbeeld te volgen.

  • Eerste, de juwelendoos, essentieel en mysterieus . Er zijn oneindig veel varianten met meer of minder compartimenten. Alleen bepaalde kettingen en armbanden zullen hun rechtmatige plaats niet vinden. Het verdient de voorkeur een doos met compartimenten te verkiezen om de verschillende juwelen te kunnen scheiden en te voorkomen dat ze in de knoop raken.
sieraden opslag
  • Ten tweede, de sieradenschaal, praktisch en leuk. In de vorm van een ananas of een wolk is hij vooral geschikt om ringen in te bewaren, in een originele sieradenopslag.
wolk beker
  • Ten derde, de sier- en hoge sieradenboom. Kettingen, armbanden, ringen en sommige oorbellen hangen er gemakkelijk aan.
Belgische sieraden opbergboom
  • Vierde, de sieradenlade, specifiek en genereus. Wanneer het interieur is ingedeeld en verdeeld, kunt u alle soorten sieraden opbergen. Een aanrader dus als je liever niets ziet rondslingeren.
Gepersonaliseerde Belgische sieraden opberglade

Het kleine extraatje

Als je dat niet hebt slechts één opslagruimte: vergeet niet om elk sieraad, bij voorkeur afzonderlijk, in dunne zakken te beschermen. Ze worden dus beschermd tegen lucht en knopen. En dan is het ook nog eens makkelijk mee te nemen reizend daarna! Het individualiseren ervan maakt het inderdaad mogelijk behouden hun glans en vermijden alle mogelijkheden van knopen die hen zouden beschadigen.

Geen inspiratie meer om je juwelendoosjes te vullen? Aarzel niet om het assortiment art’emi sieraden te raadplegen zoals:

Onze juwelen zijn allemaal gemaakt in onze ateliers in Brussel . Het doel van onze samenwerking ligt in een tijdloze sieraden . We maken ze alleen met edele materialen zoals massief zilver of goud . Deze niet-allergene materialen zijn duurzaam en zeer esthetisch. Inderdaad, ze accessoriseren je outfits met elegantie en frisheid . We streven naar zoveel mogelijk transparantie over het productieproces van onze sieraden, in feite staat de zorg voor sociale en milieukwesties centraal in deze benadering.

vergeet dat nooit uw sieraden zijn kostbaar . Dagelijks voor ze zorgen zodat ze over 20 jaar nog schitteren is een van je missies als stijlkoper! Verwarde sieraden kunnen zijn breken en zie hun glans bezoedelt ! Sieradenopslag is daarom essentieel! En als we de esthetiek van de outfit en de esthetiek van het huis tegelijkertijd kunnen combineren, is dat niet zo erg! We hopen dat onze artikelen help uw dagelijkse leven en vul je met goede tips voor het thuis bewaren en onderhouden van uw sieraden. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie op de thema’s van uw keuze.

Call Now Button