CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Bruiloft gift ideas: vind het geschenk van je leven

Bruiloft gift ideas: Doop geschenkideeën

Bruiloft gift ideas: de dag van de doop van uw kind is een heel speciale dag die voor altijd in uw geheugen gegrift zal staan. Voor deze gelegenheid die nadert. Wil je een origineel cadeau geven aan de door jou gekozen peettante of ben je op zoek naar een gift idea voor haar? Het Art’emi-team stelt zijn selectie van gouden sieraden of luxe zilveren sieraden tot uw beschikking om u te helpen het perfecte cadeau te vinden.

Er is een ruime keuze voor u beschikbaar. Zoals deze sterling zilveren armbanden, lange oorbellen van halfedelstenen of zelfs aanpasbare medailleringen. We geven je ook enkele tips zodat je het perfecte cadeau kunt kiezen. We hebben sieradencollecties voor alle smaken en budgetten. Je vindt zeker het perfecte sieraad dat ook nog eens gepersonaliseerd kan worden zodat het een uniek cadeau wordt.

Welk cadeau om aan je peettante te geven?

Wordt uw baby binnenkort geboren of wordt u binnenkort gedoopt? Of wil je een vriend van je of iemand in je familie vragen om haar meter te worden en deze belangrijke rol voor je kind te spelen? Je hebt het juiste artikel gevonden! We hebben tal van cadeau-ideeën, zodat u een ongebruikelijk verzoek kunt doen of haar kunt bedanken voor het aanvaarden van deze rol van meter. Wil je de toekomstige peettante van je kind een symbolisch of gepersonaliseerd cadeau aanbieden dat bij haar past? Het team van Art’emi is gespecialiseerd in het personaliseren van sieraden.

Gift ideas: Armbanden voor dames, altijd armbanden!!

Wat dacht je van een mooie en verfijnde gepersonaliseerde armband in massief zilver , zoals de liberty gepersonaliseerde medaille armband. U kunt er oneindig veel graveren wat u wilt. Style de datum van de doop of de naam van je baby erop. Wat een symbolisch detail zou zijn. Nog beter, nog meer fantasie! Je kunt een mooi sieraad kopen voor de meter en een voor je baby, want we hebben ook kinbandjes voor baby’s. Beide kunnen worden gecombineerd met vergelijkbare armbanden. Een ideaal duo is de gepersonaliseerde armband met vrijheidsmedaille en de gepersonaliseerde armband met vrijheidsmedaillon voor kinderen . U kunt ook op de gravure spelen met de symbolen en de te graveren woorden. Het zou een prachtig doopcadeau zijn voor de meter van je hart.

We hebben ook andere verfijnde en elegante armbanden. Vind de zilveren doelarmband met hartgravure voor vrouwen waarop je iets origineels of symbolisch kunt graveren. Profiteer ook van deze tijdloze armband, de aanpasbare armband in vermeil vrouw in 18K geelgoud verguld die ook verkrijgbaar is in massief zilver 925. We hebben ook verstelbare armbanden zoals de zilveren knoop en sterling zilveren dames armband. Ben je op zoek naar een gepersonaliseerde armband? Op onze site kun je je armbanden gratis laten graveren en personaliseren. Aarzel niet om onze kinkettingen voor dames in onze winkel te raadplegen, u vindt zeker wat u zoekt!

Onze bruiloft gift ideas

Onze juwelierszaak beveelt ook onze mooie kettingen in sterling zilver of halfedelstenen aan die een glimlach op de lippen van de toekomstige peettante van uw baby zullen toveren. Een mooie symbolische ketting zou de gepersonaliseerde levensboom medaille ketting voor vrouwen zijn, die een symbool is van kracht, energie en wijsheid die kwaliteiten zijn om uw kind het beste te begeleiden in zijn toekomstige leven. Het is een massief zilveren sieraad met het fijne, elegante en vooral tijdloze keurmerk 925 . Dat zal uw kind zijn hele leven behouden.

Laat je verleiden door onze gepersonaliseerde zilveren hart ketting, vrouw in massief zilver . Met zijn hartvormige hanger zal het de liefde vertegenwoordigen, peettante petekind. Juwelier Art’emi biedt op haar blog ook advies voor het kiezen van een ketting met gravure . Zo heb je alle tips om je doopcadeau voor de peettante zo perfect mogelijk te maken.

Gift ideas: ook hebben wij in onze collectie juwelen prachtige oorbellen. Er zijn alle stijlen: lang, hangend, in clusters en zelfs haken. Ons paar turquoise cluster oorbellen in massief zilver in fijne turquoise steen die schoonheid en comfort combineert. Een ander paar oorbellen die je toekomstige peettante zeker zullen verleiden, zijn de 925 sterling zilveren drop hook oorbellen die gemakkelijk te dragen en trendy zijn. Als je wat kleur wilt toevoegen, kijk dan eens naar de parelmoer klaver oorbellen in sterling zilver gemonteerd met een grijze parelmoer pastille en zijn roze parelmoer klavertje.

Wat dacht je van een ring voor de toekomstige meter?

Wat dacht je van een ring? Het geven van een sublieme ring zou het ideale doopcadeau zijn voor je toekomstige peettante. We hebben ook een reeks uitzonderlijke ringen als je toekomstige meter trendy is. De grote zilveren ster vrouw ring in massief sterling zilver 925 is mooi en erg populair. We hebben ook de gepersonaliseerde ronde zilveren medaillering voor vrouwen als je een dunnere, discrete en vooral aanpasbare ring wilt. We hebben ook elegante ringen die kleurrijker zijn zoals de zilveren rozenkwartsring voor dames . Het is in massief zilver met zijn rozenkwarts edelsteen, die ook verkrijgbaar is in zwarte agaat. We hebben ringen voor alle stijlen, die je elke dag kunt dragen.

Bruiloft gift ideas: tot slot

Aarzel niet om onze site in de damessectie te bezoeken om onze nieuwe producten en onze laatste trends te ontdekken. De ontwerper Artémi geeft je ook veel advies bij het kiezen van je ringen, kettingen en oorbellen. Je hebt een ruime keuze aan sieraden om de toekomstige meter te plezieren of haar te bedanken voor het aanvaarden van deze unieke rol. Met onze personalisatieservice kun je hem een uniek cadeau geven. Zeker als het uit het hart komt. Door onze site te bezoeken, kunt u ook ideeën opdoen voor uw volgende cadeaus of cadeau-ideeën voor mannen voor uw sponsor.

Call Now Button