CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Bruidsmeisje cadeau

Bruidsmeisje cadeau: Je hebt besloten de sprong te wagen en bent nu bezig met de voorbereiding. Ben je op zoek naar een originele manier om je vrienden of familie te vragen om je bruidsmeisje te worden? We hebben het perfecte cadeau-idee voor een bruidsmeisje voor jou. Wat dacht je van een mooi gouden of sterling zilveren sieraad voor je bruidsmeisje? Bovendien zijn Art’emi-sieraden aanpasbaar, wat ze uniek maakt.

De rol van bruidsmeisje is belangrijk, omdat ze je zal vergezellen tijdens de voorbereidingen voor je bruiloft en ze zal aan je zijde staan om je naar het altaar te begeleiden. Daarom zou een mooi sieraad ideaal zijn als cadeau om uw verzoek aan de persoon die u dierbaar is voor deze rol zo belangrijk te maken. Het Art’emi-team biedt u een hele collectie damessieraden voor alle smaken en stijlen, dus u vindt op onze online verkoopsite de sieraden die uw bruidsmeisjes zullen plezieren.

Bruidsmeisje cadeau: armband

Een eerste cadeau-idee zou een mooie, verfijnde en elegante armband zijn, zoals de zilveren wolkenarmband voor vrouwen om te graveren. Deze prachtige sterling zilveren armband met het keurmerk 925 zal de pols van je bruidsmeisje sublimeren. Ze kunnen ook worden gegraveerd, bijvoorbeeld door de naam van elk bruidsmeisje en de datum van de bruiloft te vermelden, wat de armbanden uniek maakt. We hebben ook de 925 zilveren knooparmband , een verstelbare armband om er zeker van te zijn dat hij bij je bruidsmeisjes past.

We hebben ook kleurrijke armbanden om je outfits op te fleuren, zoals de Liberty gepersonaliseerde armband met kralenmedaillon voor dames . Het medaillon kan ook naar uw smaak en wensen worden gegraveerd. Laat je fantasie de vrije loop om de mooiste gravure te maken. Onze collectie damesarmbanden van Art’emi sieraden zijn van zeer goede kwaliteit, gemaakt van kostbare en edele materialen. Zo zijn uw cadeaus van kwaliteit en gaan ze lang mee. Dankzij de personalisatieservice van de sieradenontwerper Artémi, kunt u uw bruidsmeisjes een origineel cadeau aanbieden. Zij kunnen alleen uw verzoek accepteren.

Wat dacht je van een ketting als cadeau?

Een mooie gouden ketting of een zilveren ketting zou een geweldig cadeau-idee zijn voor uw bruidsmeisjes. De Brusselse juwelier Art’emi biedt je zijn volledige collectie kettingen voor meer vrouwelijkheid . Ze zullen u toelaten om de laatste hand te leggen aan de outfits van uw bruidsmeisjes en om een mooie halslijn te hebben. Of het nu hun jurk is op je trouwdag of in hun dagelijks leven, onze kettingen worden voor alle gelegenheden gedragen. Een van onze kettingen die ideaal zou zijn als cadeau, naast vele andere, is de gouden druppelketting voor vrouwen . Het is 18k geel goud verguld met een mooie druppelvormige hanger. Het brengt zeker elegantie en delicatesse aan je outfits. U zult alles hebben om uw bruidsmeisjes glamoureus te maken.

We hebben ook de dameshalsketting met kwartsdruppel, een zeer discrete en delicate ketting in massief zilver met keurmerk 925 met zijn rookkwartssteen in de vorm van een druppel. In het assortiment aanpasbare kettingen hebben we de gepersonaliseerde zilveren ketting met 3 harten voor dames . Je kunt het tot in het oneindige aanpassen aan de 3 hartvormige hangers van massief 925 zilver. U kunt de datum van het begin van uw vriendschap of de datum van het huwelijk graveren. En je hebt nog niet alles gezien, je kunt zelfs een symbolische tekening in je ogen tekenen. Deze tijdloze zal deze jonge dames zeker bevallen.

Een mooi paar oorbellen is altijd een plezier

Een ander origineel cadeau-idee zijn zilveren oorbellen, om het gezicht van elk van je bruidsmeisjes te verfraaien. We hebben modellen oorbellen voor alle smaken en alle prijzen. Variërend van bungelende, lange, drop of hoop oorbellen, we hebben een breed scala aan tijdloze oorbellen. Onze 18k geelgouden vergulde lange oorbellen waarmee je nog eleganter, verfijnder en trendy kunt zijn, zijn ook gemakkelijk te dragen. Ze zijn gemakkelijk te combineren met alle soorten outfits. Zodat uw bruidsmeisjes ze kunnen dragen, of het nu voor de bruiloft is, naar het werk of voor een feest.

In ons assortiment zilveren oorbellen hebben we ook de turquoise drop oorbellen in massief zilver met turquoise halfedelstenen. De turquoise kleur doet denken aan de tropen en geeft frisheid aan je outfits. Onze sieraden zijn gemaakt van edele materialen om de beste sieraden te creëren. Dit paar oorbellen is ook zeer licht om te dragen en zeer discreet, perfect voor het dagelijks leven.

Gepersonaliseerde ring: als cadeau voor een bruidsmeisje

Ongewoon is het niet? Een gepersonaliseerde ring ! Welnu, het is mogelijk en het is een origineel cadeau om aan uw bruidsmeisjes te geven. Ze zullen het niet verwachten. Deze beroemde gepersonaliseerde ring is de ovale zilveren ring voor dames , in massief zilver met keurmerk 925. Laat u verleiden door deze excentrieke ring van ongelooflijke finesse. Daarbovenop kun je graveren waar je blij van wordt, zoals de initialen van elk van je bruidsmeisjes en vervolgens prachtige foto’s maken met hun ringen. Gemaakt van massief 925 zilver, edele materialen, het is een kwaliteitsring, maar vooral een die niet zal verslechteren na verloop van tijd. Je zou niet om meer kunnen vragen als bruidsmeisjescadeau.

Als je in iets klassiekers wilt blijven, maar des te eleganter, hebben we ook de zilveren knoopring voor dames in massief zilver. Ook dit zilveren sieraad kan bij alle gelegenheden gedragen worden. Deze ring zit in de eenvoud, maar blijft toch een tijdloos in een kleerkast. Het is perfect voor het verkleden en accessoriseren van je jurken of outfits.

We hebben tal van andere sieradenontwerpen voor vrouwen. Zoals bijvoorbeeld onze zilveren ring, onze sterling zilveren choker ketting, onze kettingen en onze gepersonaliseerde hangers. In goud hebben we: de bangle armband, de gouden ketting en het paar geelgouden vergulde bungelende oorbellen. Aarzel niet om een kijkje te nemen op onze site om dat allemaal te weten te komen. Het personaliseren van sieraden is ook gratis voor alle soorten sieraden op onze site.

Call Now Button