CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

De tekening: een originele gravure op je sieraad

gravure dessin enfant bijoux idée

Vandaag wijden we dit artikel aan a speciale gravure: de tekening. Het ontwerp brengt veel wonderen over: berichten, emoties, portretten. Tekenen is tegenwoordig een wijdverbreid expressiemiddel en communicatiemiddel, en de gravure op onze alledaagse voorwerpen maakt ze persoonlijk en uniek. Als cadeau, voor uw kinderen of voor uw persoonlijk plezier, gepersonaliseerde sieraden brengen een karakter sfeer dat velen van ons waarderen.

Welke soorten tekening voor een gravure

Wanneer creativiteit ingrijpt, wordt de ontwerpkeuze voor uw gravure wordt immens. Hier zijn de verschillende manieren waarop u kunt nadenken voor uw tekeningen:

  • Het portret : Waarom tekent u het gezicht van een geliefde, uw kind of dat van u niet op een karikatuurlijke, eenvoudige manier en met een paar streken? Het tekenen van gezichten of portretten kan om verschillende persoonlijke redenen zeer gewaardeerd worden. Elke dag een tekening van het gezicht van dierbaren bij je willen hebben of hun gezicht willen aanbieden aan de persoon die onze dagen met liefde en dankbaarheid vult, is heel goed mogelijk voor je gravure.
  • Het symbool : Ze zijn overal om ons heen aanwezig, vaak presenteren ze betekenissen. Maar niets belet je om je eigen symbolen te tekenen en ze op je sieraden te transcriberen.
  • Bekende ontwerpen: Inderdaad, het reproduceren van sommige Picasso-vormen op een persoonlijk sieraad kan origineel en aangenaam zijn. Veel kunstenaars wilden via hun werken boodschappen uiten. Als ze logisch voor je zijn, kan het leuk zijn om ze voor altijd in je waardevolle spullen te laten graveren.

Ideeën tekenen om de sieraden van uw kinderen te graveren

De sieraden voor kinderen zijn zelfs nog meer bevorderlijk voor creativiteit door te tekenen! Welk kind heeft Dora the Explorer of Noddy niet elke ochtend gevolgd voordat hij naar school ging? Zeer weinig ! En als je je kleintje de tekening van zijn idool de tijd van een beetje gepersonaliseerd cadeau ? Stripfiguren of hun favoriete boeken betekenen inderdaad veel voor onze kinderen. Ze bewonderen ze en identificeren zich veel met hen om zichzelf op te bouwen . Draag je idool de hele dag met een ontwerp gegraveerd rond de pols wordt zeker een zeer geslaagd cadeau voor je kleintje!

Sommige van uw kinderen zijn waarschijnlijk al geweldige artiesten. En als de gravures van hun ontwerpen op uw sieraden mogelijk waren …

Ontwerpen van uw kinderen op onze sieraden? Het is mogelijk !

Als kinderen hadden we vaak kritiek op mama omdat ze al onze tekeningen kwijt was of niet. Die tijd is voorbij! Vandaag is het mogelijk geworden graveer de tekeningen van je kinderen op al je sieraden , de sieraden van uw dierbaren of zijn eigen sieraden! Is dat niet geweldig? Meerdere patronen zijn dus mogelijk: het graveren van zijn eerste geschreven woorden, zijn eerste “I love you”, zijn eerste karikatuur van papa, de hut in de tuin … Alles wat een inspiratiebron wordt voor je kleintje wordt een nieuwe uniciteit voor jouw juweel!

Daarnaast voor een idee van origineel cadeau kunnen de gepersonaliseerde sieraden van de tekening van uw kind perfect zijn. Moederdag en vaders, grootmoeders en grootvaders, de zorgvuldig gekozen kenmerken van uw kinderen op papier zijn vaak clusters van liefde en medeplichtigheid .

Welke sieraden voor uw gravure?

Voor deze gravure bestaande uit de tekening van uw kind, allemaal sieraden combinaties zijn mogelijk. Als het een cadeau is om aan te bieden, kan een analyse van voorkeuren en context worden gedaan voor de keuze van een touwarmband, een ketting of een kinketting . Als dit juweeltje voor het kind is, aanpasbare kindersieraden staan allemaal online op onze site.

Het is ook mogelijk om dit juweel te geven voor een feestje. Allerlei soorten aanpasbare sieraden zijn ook beschikbaar op onze site. U kunt de geneugten variëren: van oorbellen tot manchetknopen tot sleutelhangers . De steunen voor deze gravure zijn veelvoudig. Alle alternatieven zijn mogelijk om aan te bieden of plezier te hebben. Onthoud uzelf niet creaties van uw kinderen , mooie symbolen of betekenisvolle ontwerpen op uw sieraden, om nog unieker te zijn met uw accessoires.

Zoals je hebt begrepen, is de energie die vrijkomt bij de tekeningen zeker positief en onthullend, maar het barst ook van creativiteit en geluk. Het scala aan mogelijkheden is enorm en het is een prima alternatief voor een gepersonaliseerde sieraden . Wij graveren uw tekeningen in onze ateliers in Brussel, op sieraden van nobele materialen . De zorg voor uw esthetiek en uw stijl zal altijd blijven onze prioriteit . We zijn heel snel terug met een nieuw artikel!

Call Now Button