CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Zilveren damesarmband met hangend touw: ontdek eenvoud in zijn puurste vorm

Zilveren damesarmband

Zilveren damesarmband : Als ik je zeg: “Klap, klap, klap, lichte aprilregen – die in mooie diamanten uit de lucht valt.” Klap, knip, klap, een beetje aprilregen – je melodie is betoverend […] »zie je welke Disney ik bedoel? Bambi natuurlijk, met zijn lied van de regen. Wat een geweldige introductie om tot de kern van de zaak te komen, vind je niet? Ontdek de zilveren hangende touwarmband voor dames, een juweel van de Belgische ontwerper Artémi die uniek en origineel is.

Elke druppel is muziek – luister en proef

Als ik je zeg dat het regen is, wat denk je dan? Allereerst denk je automatisch aan de regen die op het verkeerde moment komt, of degene die helemaal niet gepland was voor het programma… Erger nog, degene die je haar kapot maakt en je vol kroezen in je haar achterlaat. Wij houden van. Visualiseer nu een regendruppel. Is dat niet schattig?

De druppelarmband is een van de meest populaire sieraden in de collectie van art’emi. Het is samengesteld uit een gewaxt katoenen koord en een zilveren druppelvormige hanger. Bovendien wordt zilver beschreven als zeer kneedbaar, wat het juweel de sterkte geeft die nodig is voor de vervaardiging ervan.

Zilveren damesarmband: Drop touwarmband, het is druppelgeluk

Wie heeft er niet gespeeld met de regendruppels op het autoraam? Wie houdt er niet van het heerlijke geluid van regendruppels op het glas? Al heb ik het over een beetje regen, geen orkaan natuurlijk … anders is het niet grappig. Dit alles om je te vertellen dat het technisch onmogelijk is om maar één druppel op je te hebben. Daarom heeft de Belgische juwelierszaak art’emi de oplossing gevonden: om bij deze hangende touwarmband te passen, vind je in hetzelfde assortiment ook een ketting drop of een paar gespen oren wat lijkt op twee druppels water voor de druppelarmband.

We gaan niet tegen elkaar liegen, of het nu om een x of een reden is, we kunnen allemaal van de regen houden. Lang leve de regen!

Dus kom en ontdek onze drop-rope-armband voor dames en de rest van de drop-collectie in massief 925 zilver in onze online juwelierszaak die gespecialiseerd is in gepersonaliseerde sieraden.

Lees ook ons artikel over vrouw sieraden

Call Now Button