CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Uw conciërge by La Libre in samenwerking met juwelierszaak art’emi

Er wordt altijd aangenomen dat luxe conciërge alleen is toegewijd aan rijke klanten. De krant La Libre Belgique lanceert echter een volledig multiservice-beheeraanbod dat de dagelijkse taken vergemakkelijkt met zijn privéconciërgeservice. Zijn kleine naam? Uw conciërge! Een gezond verstand-initiatief dat het Belgische juwelenmerk artemi voor 200% steunt. Waarschuwing voor vermindering van juwelen: de hele maand december profiteren leden van het Your Conciergerie-platform van 10% korting op al onze online juwelierszaken.

Uw conciërge: een persoonlijke service voor iedereen

La Libre Belgique bundelt de krachten met Hospitality Management & Facility Services (HMFS). Dit om een breed scala aan persoonlijke conciërgediensten aan te bieden om het leven van deze klanten van maandag tot en met vrijdag gemakkelijker te maken. Via het platform kunnen individuen, gezinnen of zelfs senioren overal in België kwaliteitsdiensten vinden en vooral tijd besparen. Heeft u ongetwijfeld een huishoudster, oppas, sportcoach, oppas of gewoon een inventarisatie nodig?

Het enige dat u nodig heeft, is een telefoontje of een simpele e-mail en Your Conciergerie zal de nodige stappen ondernemen om uw leven te vereenvoudigen. Ze verbindt klanten snel met vertrouwde professionals en biedt echte ondersteuning en duurzaamheid om u tijd te besparen.

Tijdwinst en tevredenheid gegarandeerd

Profiteer net als de Kardashians van de service Your Conciergerie by La Libre. Het geeft u in een mum van tijd de beste prijs-kwaliteitverhouding en stelt u in staat om een balans te bewaren tussen privé en professioneel leven. De procedure is eenvoudig en stelt u in staat om zorgvuldig geselecteerde providers te ontmoeten. Bovendien worden vooraf systematisch een overeenkomst en een kwaliteitshandvest ondertekend door de dienstverlener. Ondertussen krijgt de klant na elke interventie een tevredenheidsonderzoek. Kortom, een toegewijde en welwillende dienst: discretie verzekerd art’emi is dol op!

Corporate conciërge; spreekt dat je aan?

Zolang uw bedrijf biedt uw conciërge dienst. Ze willen uw professionele leven gemakkelijker maken. Uw welzijn op het werk is essentieel, vandaar deze nabijheidsdienst om professioneel en privé te kunnen jongleren.

Aarzel dus niet om hiervan te profiteren en vooral het beheer van bepaalde taken te delegeren. Deze persoonlijke diensten zijn opgezet om ziekteverzuim te voorkomen. De aangeboden thuisservices zijn gevarieerd en variëren van de was tot babysitten.

Uw conciërge: De verschillende abonnementen

Uw conciërge door La Libre biedt u drie partnerprogramma’s:

  • Vrijheid (gratis lidmaatschap): dit abonnement heeft alleen betrekking op diensten met betrekking tot huisvesting. Zoals babysitten, schoonmaken en strijken, sanitair, timmerwerk etc.
  • Liberté + (12 € / maand): het is gewijd aan de organisatie van evenementen. Boek bijvoorbeeld een spa of organiseer een verjaardagsfeestje. De leden behouden uiteraard toegang tot de diensten die worden aangeboden in het eerste abonnement.
  • Liberty Premium (op aanvraag): dit abonnement biedt diensten op lange termijn. Deze aanbiedingen zijn dus complementair aan de eerste twee abonnementen. Vraag bijvoorbeeld huishoudelijk personeel aan met een persoonlijke service of persoonlijke assistent.

Twijfel je over je tweede huis?

Alle leden van uw conciërge profiteren van exclusieve aanbiedingen en privileges van het partnernetwerk. Dus als u een butler, linnengoedverhuur en meer huishoudlinnen voor uw gasten nodig heeft … Aarzel niet om uw huishoudelijke taken te delegeren. Krijg vrije tijd om voor uw gezin te zorgen.

Dankzij de angelsaksische landen zijn bekend met deze dagelijkse dienstverlening. Onder andere wanneer ze verhuizen naar de Franse Rivièra. Het hotelwezen is belangrijk voor hen. Dus ze willen graag dat hun Grand Palaces voor hen gereserveerd is. Hij delegeert het beheer aan de conciërge, zelfs voor korte termijnverhuur of seizoensverhuur.

In het bekken van Arcachon zijn veel tweede huizen en jachten. Met de exclusieve Platinium-service. Wij verzorgen de administratie, sleutelbeheer, schoonmaak, mede-eigendom en vooral kinderopvang.

Wil proberen? Weet dat we een erezaak maken voor onze klantrelatie en vooral voor loyaliteit. Aarzel dus niet om de site nu te raadplegen www.votreconciergerie.be .

Abonneer u op het abonnement van uw keuze op ons platform. Profiteer op deze manier deze maand van 10% korting op sieraden op uw aankopen in de art’emi grafwinkel bij uw conciërge!

Call Now Button