CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Terug naar school-cadeau: hoe kan je je leraar een plezier doen?

terug naar school

Terug naar school komt eraan! Het modelleerlingenpakket is klaar: schoolspullen, biologieboeken, dagboeken … Er ontbreekt maar één ding … het terug-naar-schoolgeschenk voor de leraar! Het is inderdaad belangrijk om dank de docenten van onze kinderen! Waarom ? Ze ontwaken, begeleiden en dragen bij aan de opbouw van onze kleintjes. Een leraar brengt 1/3 van de vijf dagen van de week door met onze kinderen. Ze stellen ze gerust, geven ze woordenschat, onderwijzen ze en nemen ze mee op de lange weg naar onderwijs en kennis. Het is legitiem om je dankbaar te voelen bij deze mensen die veel geven. Een sieraad kan een echt succes zijn om je meesteres te bedanken. En ja, sieraden hebben, afgezien van esthetiek, een symbolisch . Deze symboliek kan worden onderbroken door edele materialen en edelstenen, maar het kan ook “dank u wel” betekenen.

Terug naar school, een opleving in je juwelendoosjes!

Het einde van zonnige dagen nadert, lange zomeravonden en cocktails op het strand zullen binnenkort niets anders zijn dan een mooie herinnering. Ook uw minnaressen hebben een persoonlijk leven vol liefde, zon en ontspanning! Soms kan de terugkeer naar het werk en de routine snel zijn, zelfs brutaal! Dit is vaak het moment om goede voornemens te maken of bepaalde rituelen te veranderen! Meesters zoals minnaressen hebben een persoonlijkheid en een Style bevestigen. Door ze een armband, een ketting of zelfs een ring te geven, kan deze beslissende verandering voor hun terug naar school worden gemaakt! Een klein detail natuurlijk, maar een attentie die aangeeft hoe belangrijk het is om plezier te hebben en je karakter te laten gelden sieraden . Je op je gemak voelen in je outfits en fysiek dichter bij het meest authentieke komen, is leuk en bevredigend.

Geschenkideeën voor uw meester of minnares

Er kunnen verschillende cadeau-ideeën voor terug naar school worden ingevoerd. Allereerst gaat het erom de persoonlijkheid van uw meester of minnares te identificeren. Observeer je leraar of die van je kinderen, probeer zijn stijl te verwoorden: klassiek, trendy, authentiek, origineel. Onthoud ook de kleuren die hij of zij draagt. Met deze informatie kunnen we u helpen identificeren de stijl van je leraar en vind zo samen met jou de optimaal cadeau ! Bij Art’emi leveren we enkel sieraden die met de hand gemaakt zijn in edele materialen in onze ateliers in Brussel. Sieraden voor dames en heren zijn verkrijgbaar op onze site. Wij maken armbanden, kettingen, ringen, oorbellen, geldclips, manchetknopen en sleutelringen.

Veel van onze sieraden zijn gemaakt van sterling zilver 925 . Dit nobele materiaal staat bekend om zijn weerstand, zijn tijdloosheid maar ook zijn elegantie. Inderdaad, massief zilver 925 bestaat uit 92,5% puur zilver en 7,5% koper. Het mengsel van koper en puur zilver doet materie stollen. Het juweel dat u aan uw meesteres schenkt, kan lang rond haar polsen of op haar oren leven!

Veel van onze juwelen zijn bezet met edelstenen of halfedelstenen. Stenen kunnen fantastisch zijn cadeau idee ! Elk heeft inderdaad een geschiedenis, een betekenis en deugden. Deze deugden die hun worden verleend, kunnen een zijn mooi bewijs van welwillendheid en genegenheid voor uw overbrenger van kennis. Als u geïnteresseerd bent in edelstenen voor de gave van een leraar, is het essentieel om vooraf te weten te komen over hun betekenis voor een authentiek en geslaagd cadeau!

Het aanpasbare juweel

Bij Art’emi is er een bijzonderheid! Veel van onze sieraden kunnen dankzij gravure worden gepersonaliseerd. Bied een gepersonaliseerde sieraden voor je leraar is naar onze smaak het best mogelijke schoolgeschenk! De gravure en de levering van onze aanpasbare sieraden zijn vrij .

Op het juweel van je leraar wordt je het universum van mogelijkheden aangeboden: berichten, emoties, dank, hoofdrekenen, tekenen, woorden, voornamen! U zult erop kunnen graveren wat goed en geschikt lijkt voor uw meester of uw minnares. De gepersonaliseerde sieraden zijn een succes omdat ze veel meer zijn dan een modeaccessoire. Inderdaad, het levert een bericht , soms vertegenwoordigt het zelfs een herinnering. Aanpasbare sieraden geven vaak plezier omdat ze uniek zijn! Elk mens is uniek, en het lijkt duidelijk dat de sieraden die hen worden aangeboden dat ook zijn!

Als de kosten van de kwaliteit van onze sieraden te duur lijken voor een terug-naar-schoolgeschenk, waarom organiseert u dan niet een groepsgeschenk met andere leerlingen in de klas? Een gegroepeerd bedankje, vol liefde, gravure en genegenheid, kan je leraar alleen motiveren om zijn werk met ambitie en dynamiek uit te voeren.

Call Now Button