CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Sinterklaas: wat voor cadeau om goede kinderen te verwennen?

Sinterklaas

Zoals elk jaar is Sinterklaasdag een puzzel, vooral als het gaat om het vinden van geschenken. Het is natuurlijk mogelijk om inspiratie te halen uit de lijst die kinderen graag voor ons maken. Er is echter niets erg origineels. Als je ze wilt verrassen met een cadeau waar ze misschien niet aan hebben gedacht, kun je terecht bij een mooi Art’emi-sieraad. Wat zegt u over een zilveren graveerarmband voor kinderen?

Sinterklaasdag is een feest waar kinderen cadeautjes, peperkoek en snoep krijgen. Iets om hun tandjes op te vrolijken. Delen en gezelligheid staan tijdens deze viering in de schijnwerpers. Laten we dus allemaal van dit moment samen profiteren en het als gezin doorbrengen! Ontdek wat u uw kleine monsters op Sinterklaasdag kunt bieden!

Hoe kan een armband hun dag opvrolijken?

Allereerst zorgt het geven van een armband voor een nog intensere verrassing dan verwacht. Daardoor zullen uw kinderen deze Sinterklaas nog lang herinneren en vooral dit onverwachte geschenk. Met grote trots laten ze maandagochtend in de speeltuin hun nieuwe zilveren armband zien. Een object dat hen overal zal volgen en hun jeugd zal markeren.

Bovendien, zodat dit kindersieraad precies aansluit bij de persoonlijkheid van uw peuter, kunt u in juwelier Art’emi het personaliseren. De betreffende kinderarmband of de aanpasbare kinketting kan worden gegraveerd met een woord, naam, ontwerp of elk ander idee dat in je opkomt. De gravure van het juweel is dus een manier om zijn persoonlijkheid uit te drukken. Een manier om uw kind eraan te herinneren dat hij uniek is.

Inderdaad, het graveren van art’emi-sieraden is een dienst die wordt aangeboden door de juwelierszaak art’emi. Maak van de gelegenheid gebruik om alle liefde die je voor je kind hebt uit te drukken door een juweel te graveren. Er zijn verschillende graveermogelijkheden mogelijk. Daarom kunt u kiezen voor een meer klassieke gravure met de voornaam van het kind gevolgd door zijn astrologische teken. Of als u wilt, kunt u symbolen, cijfers invoeren, wat er ook maar in u opkomt!

Waarom kiest u niet voor een familiejuweel?

Sinterklaas is inderdaad een feest voor kinderen, maar ook voor het gezin. Het gaat erom dat je samenkomt en een beetje van je hart aanbiedt aan de mensen om je heen. Dus waarom kiest u niet voor een sieraad dat deze familiegeest vertegenwoordigt. Daarom kunnen wij u de Levensboom medaille ketting . Dit is een zilveren sieraad dat verkrijgbaar is voor dames, heren en kinderen. Zodat het hele kleine gezin zich kan verheugen op het dragen van hetzelfde sieraad. Dit juweel kan het embleem van uw gezin vertegenwoordigen. De boom des levens is inderdaad het symbool dat het gezinsgevoel het beste kenmerkt. Dus waarom zou u het niet aan uw kinderen geven? Net als de kinketting is het een sieraad dat je lang bij je zult hebben. Naast het juweel vertegenwoordigt het een deel van uw leven dat u dierbaar is.

Dus kies voor deze prachtige ketting en laat hem graveren met een boodschap die je leuk vindt, waarom niet de naam van elk gezinslid of, voor meer fantasie, het symbool laten graveren dat het beste de vader, de moeder en broers en zussen vertegenwoordigt.

Voor meer graveerideeën, sieraden om te graveren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Bent u op zoek naar een cadeau dat lang meegaat?

Tot slot: maak je geen zorgen, je sinterklaasgeschenk blijft jarenlang intact. Ondanks de vele activiteiten van uw kind, of het nu op het strand, tijdens het sporten of op school is, zijn de zilveren sieraden bestand. Bij sieraden van Art’emi gaat het namelijk vooral om kwaliteit. De gebruikte materialen zijn met zorg gekozen zodat de levensduur van je armband voor altijd zal duren. Als u kiest voor de sterling zilveren kinketting, zorg er dan voor dat deze altijd zal schitteren, zelfs na de gekke avonturen van uw kinderen.

Inderdaad, de meeste sieraden van art’emi zijn gemaakt van massief zilver. Het is een kwaliteitsmetaal dat is samengesteld uit puur zilver en koper. Dit mengsel geeft kracht en weerstand aan sieraden om het dagelijkse leven van kinderen het hoofd te bieden. Bovendien is het dankzij massief zilver hypoallergeen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de reactie op bepaalde materialen. Met art’emi sieraden is je kind helemaal veilig.

Dus geen excuses meer, een peperkoek Sinterklaas is goed, maar een origineel cadeau is beter! Met een Art’emi-armband, jouw kinderen zal zeker tevreden zijn!

Meer cadeau-ideeën voor kinderen!

Wil je nog meer ? We begrijpen het. Beweeg dus niet en blijf kijken naar onze blogposts. Je vindt er verschillende cadeau-ideeën voor kinderen, niet alleen voor Sinterklaas maar ook voor Pasen! Waarom chocolaatjes aanbieden als je een mooie kuikenketting kunt aanbieden.

De juwelierszaak art’emi biedt u regelmatig artikelen aan. Kom volgende maand terug en daar vind je een nieuwe blogpost over een ander onderwerp. We bespreken ze allemaal! De laatste trends, opbergen, schoonmaaktips en cadeau-ideeën voor kinderen, mannen en vrouwen. Je hebt genoeg om jezelf af te leiden!

De juwelierszaak art’emi is altijd beschikbaar om u te helpen. Hierdoor kunt u ons probleemloos een e-mail sturen of telefoneren! Of het nu gaat om een speciaal verzoek, informatie over een sieraad of hulp bij een gravure. We zijn hier voor jou.

Call Now Button