CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Gegraveerde juwelen in Brussel – waar vind je gepersonaliseerde juwelen voor het hele gezin?

Gegraveerde sieraden

Een gravure op armbanden, halskettingen, oorbellen of ringen, als het gaat om het graveren van juwelen is alles mogelijk in Brussel! Om een boodschap van liefde te sturen, een belangrijke datum dicht bij je te houden of je juweel echt de jouwe te maken door je initialen te graveren, zijn juweliers meer dan ooit bezig met personalisatie. De trend van personaliseerbare sieraden is in volle gang in de modewereld. Kettingen, ringen, oorbellen … Alle juwelen sieren zichzelf met lieve woorden.

Wat kun je laten graveren bij art’emi? De Belgische juwelierszaak biedt meerdere keuzes. U kunt een voornaam graveren, een logo (voor een relatiegeschenk om het einde van het jaar in uw bedrijf te vieren), een quote … Laat uw fantasie de vrije loop!

Wil je goed nieuws horen? Ik weet zeker dat je doet. Bij art’emi is graveren gratis. Ja, je hebt het goed gelezen: GRATIS! Wat kun je nog meer vragen?

Hoe de twee soorten sieraden te onderscheiden: Gegraveerde sieraden

Allereerst wat informatie om deze activiteitensector te begrijpen. Artemi heeft meerdere snaren op haar boog. Ze kan binnen enkele seconden van de ene naar de andere overschakelen. Als artieste streeft de juwelier er altijd naar om verschillende sieradensets te creëren om zo goed mogelijk aan de wensen van haar klanten voor gegraveerde sieraden te voldoen. Maar wist je dat er twee praktische oefeningen zijn die je kunt onderscheiden?

Enerzijds heb je sieraden die erin bestaan edelstenen, parels of mineralen te versterken door hun kleur en schittering naar voren te brengen. Deze creaties zijn uniek en op maat gemaakt. Het is een job die precisie en passie vereist. Aan de andere kant heb je sieraden die werken met metalen zoals goud, zilver, brons en platina. Het grote verschil tussen de twee zit hem in de verwerkte materialen. Bovendien zijn creaties gemaakt van metalen oneindig dupliceerbaar, het zijn geen unieke producten. Als u meer wilt weten over het Art’emi merk , bezoek de website.

Hoe maakt Art’emi jou uniek met zijn gegraveerde sieraden in Brussel?

Personaliseren uw juwelen in Brussel is een manier om het juweel te vinden dat bij uw persoonlijkheid past. Het kan de ketting zijn die je dagelijks vergezelt, de armband waarvan hij niet meer los kan of de manchetknopen die zijn werkoverhemd personaliseren. Alles kan worden gegraveerd dankzij een hightech graveermachine en de ervaring van Artemi. We kunnen alles graveren op het juweel van uw keuze: een slavenarmband met datum, een ronde medaillonketting met tekening of een ander idee. Sieraden graveren is ook een goede manier om een persoonlijk cadeau te geven. Als je op zoek bent naar een uniek en origineel cadeau voor een man, wat dacht je van een geldclip om te graveren? Ideaal om de ontvanger te verrassen. Voor meer cadeau-ideeën voor mannen kun je het artikel lezen: welke sieraden moet je een man aanbieden?

Hoe ga je verder met het graveren van sieraden?

Allereerst moet u ons uw graveerproject sturen: een foto van een tekening, de afdruk of een schrijven (van uw kind, geliefde …). U kunt ze ook gewoon scannen.

Vervolgens kiest u het sieraad van het accessoire dat u aanspreekt en vult u het personalisatieformulier in zoals u dat wilt.

Ten slotte hoeft u alleen nog maar uw bestelling af te ronden. Het duurt minder dan 5 dagen om aan te komen. U ontvangt uw unieke gegraveerde sieraden direct in uw brievenbus of in een afhaalpunt. Als dit geen magie is!

Waarom kiezen voor zilver voor het gegraveerde sieraden?

Art’emi sieraden gaat vooral over kwaliteit. De gravures zijn allemaal gemaakt op 925 massief zilveren sieraden. Dit zorgt voor een goede kwaliteit van de producten en dus voor een goede veroudering. Zilver vervaagt inderdaad niet met de jaren, het behoudt zijn glans ondanks het verstrijken van de tijd. Zelfs de zilveren armbanden die je elke dag volgen, blijven sprankelend. Op dezelfde manier overleven de gepersonaliseerde sieraden van kinderen hun avonturen. Of ze nu op het strand zijn of aan het sporten zijn, hun zilveren paardenarmband zullen hun pols blijven laten glanzen.

Nuttig advies:

  • Een viltstifttekening is beter! Laat me het uitleggen: het resultaat is veel beter als het is gemaakt met viltstift. De machine (en ik) zouden moeite hebben om tekeningen gemaakt met kleurpotloden te graveren. Niet dat ik je artistieke talent wil belemmeren.
  • Wit papier is beter om te graveren. Vermijd raster- of donker gekleurd papier. Het voorkomt een slecht resultaat.
  • Een foto is de beste als je dat talent hebt (dat weet je zeker), maar wees voorzichtig, neem geen foto die te donker, te wazig, zwart-wit of met een slechte resolutie is. U kunt de scan nog steeds gebruiken (we vinden het beter).

Dus als u in Brussel of waar dan ook op zoek bent naar het gegraveerde juweel van uw dromen, dan zullen de creaties van Art’emi u bekoren. Graveren is gratis, en de kers op de taart: ook bezorgen!

Wacht niet langer met het bestellen van uw gegraveerde sieraden.

Call Now Button