CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Sieraden en reizen

sieraden en reizen

Sieraden zijn essentieel! Ze vullen onze outfits aan, fleuren onze dagen op en personaliseren onze stijlen. Praten over scheiding met onze sieraden is vaak ondenkbaar! Maar sieraden, zoals veel accessoires kunnen zijn beschadigen in sommige contexten. Inderdaad, sieraden in nep of met metalen van lage kwaliteit zullen niet lang leven na een strandcocktail -zand-zeewater! Maar maak je geen zorgen, sieraden en reizen kunnen zich verenigen met het respect van enkelen mooi zo praktijk

Welke sieraden voor de feestdagen

De feestdagen komen eraan en je vraagt je af welke sieraden je moet meenemen om je sarong mee te versieren? Geen paniek, dames en heren, hier bieden wij u al onze advies voor de feestdagen !

De meest duurzame sieraden op het strand zullen er zeker uit bestaan nobele materialen zoals goud of massief zilver. Deze materialen bederven niet op het strand. Zelfs als er een paar zandkorrels in je sieraden zijn verwerkt of als ze krassen maken op het bovenste gedeelte, is dit snel herstelbaar. Deze materialen zijn van een dusdanige kwaliteit dat er zelden krassen op uw sieraad komen.

We raden edelstenen niet aan voor activiteiten zoals zwemmen in de zee of raften. Het unieke van een edelsteen ligt inderdaad in zijn dunne oppervlaktelaag die hem een heel specifieke kleur geeft. Als deze oppervlaktelaag bekrast of beschadigd raakt, zal de juwelier deze oppervlaktelaag moeten polijsten. Door deze te polijsten kan de kleur van de edelsteen totaal veranderd worden. Wij raden u daarom aan draag geen edelstenen tijdens het zwemmen , of in een context waarin het zand ermee in contact zou komen.

Eindelijk perfect op elkaar afgestemd en trendy op het strand tijdens uw reizen, raden wij u aan de metalen van uw sieraden die u zult dragen rond de hals, polsen, enkels en zelfs vingers op elkaar af te stemmen! Kiezen voor een geheel in goud, of helemaal in massief zilver, kan een succes zijn in de wereld van stijl! Ten slotte zijn onze badpakken fan van oorbellen hangers en halskettingen. Durf jezelf te zijn en laat deze zomer je authenticiteit zien op het strand!

Hoe mijn sieraden te onderhouden tijdens het reizen

Tijdens een zomervakantie zullen zand en zeezout de glans van uw sieraden aantasten! En hoewel goud en massief zilver betrouwbare metalen zijn, ontkomen ze niet aan de introductie van een klein stukje strand dat krassen en grimassen kan veroorzaken. Maar geen paniek! Voor vertrek, plan je kit sieraden schoonmaken . Zoals alle dingen waar we van houden, kunnen onze sieraden tijdens de vakantie worden onderhouden en verwend. In deze kit is niets eenvoudiger: a tandenborstel en een De zeep van Marseille .

Wrijf tijdens de vakantie redelijk regelmatig over je sieraden met de tandenborstel en een beetje Marseillezeep om je oorbellen of hanger te reinigen van afzettingen van zand, zeezout of zonnebrandcrème!

Als echter sommige strepen ga niet weg, plan een afspraakje polijsten bij je juwelier voor het begin van het schooljaar. Door uw juweel te polijsten, geeft de juwelier het vanaf de eerste dagen al zijn glans en al zijn glans terug!

Mijn verplaatsbare sieradenopslag

Reizen met haar sieraden is een bezigheid op zich! Als je tijdens je twee of drie weken meer van je sieraden wilt meenemen rondrit aan de kust kan het! Er zijn echter een paar kleine regels die u moet volgen. Zorg ervoor dat al je sieraden dat zijn geïndividualiseerd . Zelfs de twee oorbellen van een paar moeten van elkaar worden gescheiden. Inderdaad, wanneer meerdere metalen in contact komen, kunnen ze worden bekrast. Chemische reacties tussen deze metalen en omgevingstemperatuur kunnen ook taken veroorzaken. Het is daarom essentieel om ze van elkaar te scheiden!

Het meest praktisch voor het vervoeren van uw sieraden is natuurlijk het meenemen van een juwelendoos met wat compartimenten . Maar je kunt je sieraden ook scheiden door ze in leren, stoffen of suède buidels te doen. Zorg ervoor dat de zakjes nog een beetje fleece zijn om de klappen te verminderen die je sieraden tijdens het lopen te verduren krijgen!

Ten slotte bevinden we ons tijdens de vakantie niet in onze gebruikelijke context en kan onze kleine routine worden beïnvloed. We raden u aan uw sieraden altijd in hun doosjes te bewaren om ze niet te verliezen. Als dit niet haalbaar is wanneer u uw oorbellen of ketting afdoet, probeer ze dan op een locatie te plaatsen die alleen toegankelijk is voor volwassenen. Inderdaad, de kleintjes zouden ze kunnen inslikken of zich ermee kunnen bezeren. Honden kunnen uw kleine oorbellen ook pakken door ze voor speelgoed te beschouwen.

We hopen dat dit artikel je veel goede ideeën en praktische tips heeft gegeven voor combineer sieraden en reizen . Het maakt ons blij om je stijl te bevestigen en je wandeloutfit aan te vullen. Dus laten we onszelf er niet van onthouden! Fijne dag!

Call Now Button