CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Origineel cadeau voor mannen: welke sieraden hebben ze te bieden?

Cadeaux pour homme boutons de manchettes

Sinds het begin der tijden hebben mannen over de hele wereld met trots hun mooiste versieringen tentoongesteld als onder meer een belofte van macht en welvaart . Een fenomeen dat toen vooral verdween toen Napoleon in Frankrijk strengheid oplegde de stijl. Het dragen van sieraden verschijnt dan weer als een teken dat je bij een groep hoort. Maar wat is vandaag de de relatie van mannen tot sieraden ? Origineel cadeau voor mannen: Art’emi vertelt je alles! Minimalistisch design, discrete stenen, gerichte inspiraties, niets wordt aan het toeval overgelaten om hen te verleiden. Karl Lagerfeld heeft nooit de moeite genomen om te weten of de sieraden die hij droeg waren ontworpen voor mannen of voor vrouwen.

Je dacht dat sieraden over het algemeen evolueerden naar een klantenkring uitsluitend vrouwelijk? Denk nog eens na ! Merk op dat mannen van alle leeftijden, van alle soorten en van alle sociale categorieën ook hun outfits willen laten gelden, verzorgen en voltooien. Zowel overdag als ’s avonds. Het moet ook gezegd worden dat ze zich onlangs hebben bevrijd van het achterhaalde imago van een bepaalde stijl die geassocieerd wordt met herensieraden. Bijvoorbeeld: nerdy, bling-bling, rocker of zelfs androgyn. Naast de riemen en strikjes zien we nu een ruime keuze uit sieraden bedoeld voor mannen. Op deze manier is het niet langer beperkt tot alleen gebruiksonderdelen, zoals horloges of manchetknopen. De komst van een bepaald dandyisme decomplexeert en maakt daarom modeaccessoires populair. Met andere woorden, dit middel om het lichaam te onderscheiden is dus ook geworden toegankelijk voor mannen .

Cadeaus geven voor mannen? De puzzel van de moderne tijd

De armband vaak doen gevoel bij mannen . Minder connotief dan de ketting, minder symbolisch dan de ring en gebruikelijker dan de manchetknopen, het zal voor een beginner gemakkelijker zijn om zich deze toe te eigenen. Bovendien zal een armband zich gemakkelijker verbergen onder de mouw van een jas of shirt, als je het discreet wilt doen. Mannen zullen zilver altijd waarderen, maar ze houden ook erg van gemengde materialen: leer en staal, touw en zilver, edelstenen en metaal

Net als bij armbanden, kettingen zijn gemakkelijk te verbergen onder een top en worden een persoonlijker sieraad dan bedoeld om te worden weergegeven. Niets belet je echter om het trots om je nek te dragen en het aan de wereld te laten zien. Het is mogelijk om halskettingen in alle maten te dragen, min of meer opvallend. Een avonturier- of hippie-effect geeft op het eerste gezicht een onverwachte touch aan een vrij simpele outfit.

Van alle sieraden de Ring is waarschijnlijk de meest intrigerende … aanwezig in ficties (van Lord of the Rings tot strips met Green Lantern), deze vertegenwoordigt kracht, liefde, traditie .

Herensieraden: een uitzonderlijk cadeau-idee

Ten eerste weerspiegelt de keuze om dit type geschenk aan te bieden het belang dat u hecht de betrokkene . Deze delicate intentie verdient het om tot uiting te komen in de symboliek van herensieraden, maar ook in de persoonlijkheid en activiteit van de ontvanger. Een man zal in feite over het algemeen zorgen om hetzelfde juweel (en) te houden terwijl een vrouw het regelmatig zal veranderen. Bovendien kunnen de professionele activiteitensector en zijn beperkingen ook het dagelijks gebruik van het juweel beïnvloeden. Voor een origineel cadeau voor mannen zal het dan ook bij voorkeur kiezen voor een zilveren ketting . U wilt dit originele geschenk inderdaad aan een man geven die in de medische omgeving werkt in plaats van in de sportomgeving.

Onze adviezen:

Laten we eerlijk zijn, als je een man bent, heb je altijd de neiging om te denken “ groot “. Begrijp dat: zien, zichtbaar, betekenen! Nou qua sieraden dat hoeft niet per se het geval te zijn . Kies niet voor modellen die echt te massief zijn, die niet alleen niet per se erg gedistingeerd zijn, maar ook uw figuur kunnen verzwaren. Wat betreft ringen, mensen met dunne vingers vermijd grote bergen en andere enorme stenen.

Je kunt natuurlijk meerdere sieraden tegelijk dragen! Het hangt allemaal af van uw stijl. Een man die van sieraden houdt bij de veronderstelde stijl zal het gemakkelijker vinden om armbanden om zijn pols te stapelen of om meerdere ringen te dragen. Pas op dat u het nooit overdrijft, om de blik te vermijden “Kerstboom” .

Het belang van sieraden ligt in wat ze over je zeggen , van uw persoonlijkheid. Sieraden dragen is ervoor kiezen om iets specifieks uit te drukken, diep . Benieuwd om echt te begrijpen waarom mannen zo weinig sieraden droegen, deed ik een klein onderzoek. Bovendien heeft het niet de waarde van een representatieve steekproef van de bevolking. Op de vraag “waarom draag je wel / geen sieraden?” “, Kreeg ik vaak antwoord: te vrouwelijk, opzichtig of erger … Simpel en duidelijk als antwoord. Maar sommige soorten van de partij, en de grote waarde ervan gaan waarderen karakter en symbolen verstrekt door het juweel.

Eindelijk zul je snel merken dat je er snel aan went en een kwaad genoegen om ernaar te zoeken.

Call Now Button