CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Moederdag sieraden: welke ideeën voor onze moeders?

cadeau fête des mères artemi

De verjaardag van je moeder, van je lieve moeder, van wie je houdt en die altijd van je heeft gehouden, nadert. Wij twijfelen niet aan uw genegenheid en gelukkig wat dat betreft! Het is je moeder die heeft geleden jij vrienden in de wereld … Ze verdienen meer dan wat dan ook dit feest ter ere van hen (dat is niet geweldig!). Er is dus geen excuus meer om je moeder geen sieraad aan te bieden… Moederdagsieraad lijkt me een geweldig idee!

Ik ken je moeder niet ( …en nee… ) maar de mijne heeft nooit iets nodig, bij welke gelegenheid dan ook, wat soms vervelend kan zijn! Klein scenario om mijn woorden te illustreren: “ Wat wil je voor moeders moeders? “Helemaal niets, hou je geld …” Wat kan ik hiermee doen? Ik wil mama laten zien dat ik van haar hou en dat ze mijn steun en dankbaarheid verdient! En dan kunnen we het toegeven, wat een genot om mam blij te zien de tijd van een paar minuten! De verrassing en de liefde vul ons in zijn ogen elke keer.

Mam, als je langs deze kant komt, weet dan dat ik al voor je cadeautjes heb gezorgd, dus alsjeblieft niet achter mijn rug mompelen.

Onze cadeau-ideeën voor Moederdag

De sleutelhangers in parels of met een foto, bloemen, mooie kaarten en zonder het traditionele en tijdloze te vergeten dat ik noemde … ketting pasta (voor ieder zijn eigen Madeleine de Proust) waaraan niemand ontsnapt … Je zult begrepen hebben dat Moederdag nadert en Art’emi komt naar dit feest om je aan te bieden zijn zeer originele cadeau-idee .

Je bent te lang voor de pastakettingen en / of de prachtig tekening voor de Moederdag . Dit jaar wil je een beetje meer cadeau “ origineel »In plaats van een doos pralines kunt u dus kiezen voor een juweel (gegarandeerd niet voor consumptie) van de Belgische sieraden Art’emi . Inderdaad, onze sieraden zijn allemaal gemaakt in nobele materialen zoals goud of massief zilver. Onze prioriteit is om u tijdloze sieraden aan te bieden die niet in de mode zullen blijven. Het geschenk van je moeder zal zo zijn tijdloos , en we verzekeren je dat het haar met geluk zal vervullen op de langetermijn .

Het juweel kan een zilveren ketting ( een medaille of anderen), een armband en zelfs een sleutelhanger! Alle combinaties van Moederdaggeschenken zijn mogelijk, stimuleer uw creativiteit en vraag mam naar deze smaken! Je komt ongetwijfeld snel uit bij het ideale cadeau voor Moederdag …

Een nieuw alternatief: gepersonaliseerde sieraden

‘Woorden vliegen weg, geschriften blijven’, zoals een bepaald Latijns spreekwoord altijd zei. Als een simpel ‘Ik hou van jou’ genoeg is om onze lieve moeders met vreugde te vervullen, waarom schrijf je het dan niet op? Nog beter, verbrand het ? Ter gelegenheid van Moederdag, aanpasbare massief zilveren sieraden van Artemi, geef ons zachte ogen. Je zou graag alles willen graveren in je Moederdagsieraad wat je verbaast mama ? Zoals zijn moed, zijn spontaniteit, zijn liefde, zijn bijnaam, een emotie of een symbool? Het is mogelijk !

Het merk Brussel to knowhow heeft een goed compromis gevonden in termen van geschenken. Waarom niet een juweel met gravure ? Dit biedt je de mogelijkheid om je sterling zilveren sieraden te personaliseren met een kleine liefdesboodschap (zoals we zo goed weten … hallo gedichten) of een kleine tekening gemaakt door je lieve kleine blonde hoofd (of bruin of rood, het hangt af van de genen). Het veld van mogelijkheden is open en we willen je zeggen dat het enorm is. Volg dus de impulsen van je hart voor een unieke en ontroerende gravure, en vooral voor de glimlach van je moeder . U zult zien, het moederdagjuweel zal sensaties maken!

Een geschenk met liefde: de prioriteit

Inderdaad, het is soms moeilijk om een origineel cadeau voor Moederdag te vinden dat mama niet al heeft. Het was gemakkelijker toen we klein waren. Een “tekening” of onze prints op plasticine en voila. Hoe dan ook … ik begrijp nog steeds niet waarom ze mijn MA-GNI-FI-QUE noodle-ketting niet omdoet … het gaat met alles goed? En het kan erg handig zijn in geval van oncontroleerbare hongergevoelens. Maar het belangrijkste toen moeder onze noodle-ketting zag, was duidelijk zij glimlach en haar liefde . Elk geschenk dat aan onze lieve moeders wordt gegeven, is in ieder geval een groot succes ! Dus stop met het martelen van je geest en kom dichter bij de authenticiteit om ze gelukkig te maken.

Bewapen jezelf met je beste glimlach net zoals je geweldige geschenk (Ik weet zeker dat hij dat is) en breng hulde aan al zijn uitzonderlijke vrouwen die wij liefde met heel ons hart . Het moederdagjuweel wordt altijd een succes.

# Mamanjet houdt van de sterren

Call Now Button