CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Lente-zomer 2019: art’emi volgt de trendgolf met haar strandjuweel collectie

artemi créatrice belge Blog bijoux d'été

Lente-zomer 2019: tegenwoordig is de zoektocht naar plezier essentieel geworden. Kunst krijgt altijd een ongebruikelijke dimensie met haar collectie strandsieraden. Correlatief neemt de fashionista zichzelf niet meer zo serieus: ze durft hartelijk te lachen en haar onzorgvuldigheid te laten gelden door haar blik. En om de waarheid te zeggen, deze spottende geest geeft het een kant die zowel sexy als helder is.

De niche die deze lente-zomer 2019 zal volgen? Het lijdt geen twijfel dat wij voorstander zijn van de verhoging en bevestiging van zijn persoonlijkheid! De best gedragen sieraden zullen daarom degene zijn die op ons lijkt en onze stemming verspreidt. Als het warme weer aanbreekt, verbergen we niet langer onze verlangens om te ontsnappen en onze dromen van avontuur. Integendeel, we claimen ze luid en duidelijk! De trend van strandsieraden van deze zomer verschuift natuurlijk naar kostuumjuwelen doordrenkt van optimisme en exotisme.

Art’emi lanceert een trendy collectie met maritieme invloeden

De hedendaagse creaties Strandjuweel van art’emi, aanvankelijk geïnspireerd door de natuur en tijdloze vormen, sluiten aan bij deze hedonistische visie. Voor dit lente-zomerseizoen, een knipoog naar onze interieurzeiler, bieden we een nieuwe collectie aan, geïnspireerd op de mooiste kust. De zeeschelp oorbellen maakt een wit-blauw-rood gestreepte zeemanslook af of fleurt zelfs een outfit op gewoontjes . In deze lente-zomer 2019 benadrukken deze juwelen ons door onze wilde kant of onze speelse kant te laten zien. Een elegante nep-salie: perfect voor het aankleden en poëtiseren van bijvoorbeeld een avondoutfit. Het fijne zand, de zon, de vakanties nodigen zichzelf uit in ons dagelijks leven en onder alle omstandigheden. Onze strandsieraden tonen met trots zeesterren, zeepaardjes, octopussen, schelpen, haken, zeeankers en roeren. De sieradencreaties bevatten stenen in de turquoise tinten van de Middellandse Zee en oogverblindende metalen zoals de ondergaande zon.

Strandjuweel: het kleine extraatje

We voorkomen dat je look met een totaal vloeit kleding overbelaste zeeman. Het verdient daarom de voorkeur om voor een neutrale look te kiezen, bestaande uit alleen een gestreepte trui of een zeemansmuts, verfijnd met visringen van zilverdraad Wat nieuws art’emi collectie .

Ontdek de nieuwe Strandjuweel art’emi-collectie voor the lente-zomer 2019 in de online winkel artemi.be

Call Now Button