CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Schone zilveren sieraden. Hoe maak je?

Schone zilveren sieraden: Onze juwelen geven ons persoonlijkheid, geluk en een goed humeur! Ze sieren onze outfits elke dag, en we kunnen ze nooit genoeg bedanken voor het feit dat ze zoveel goed doen voor ons gevoel van eigenwaarde! Ook al dragen we onze sieraden graag elke dag en zijn ze bijzonder onmisbaar geworden voor onze dagen, na verloop van tijd beginnen ze te bezoedelen. De oorzaak? Contact met onze huid, de zuurgraad van transpiratie, wrijven, chloor, chemicaliën en zelfs sommige huidverzorgingsproducten zoals crèmes en parfums. Ons artikel richt zich nu meer op het reinigen van onze zilveren sieraden. Hoe maak je je zilveren sieraden schoon? Wat een mooie vraag!

Om uw shoon zilveren sieraden in goede conditie te houden, hoeft u ze alleen maar regelmatig schoon te maken. Met de juiste producten, om ze eigenlijk niet nog meer te beschadigen. De reiniging van een sieraad is afhankelijk van het materiaal. Goud houdt zichzelf niet in stand zoals zilver en omgekeerd.

Het hebben van schone zilveren sieraden is goed, schoon is beter.

Je sieraden, ik weet zeker dat je ze wilt. Dus, maak het jezelf gemakkelijk, neem een klein biertje (maar een sinaasappelsapje kan net zo goed) en laat me je leiden door de ongelofelijke wereld van schoonmaak en netheid. Zilver is een specifiek zacht metaal. Het krast gemakkelijk en oxideert snel, waardoor het er zwart uitziet. Of uw sieraden nu verguld of massief zijn, de reinigingstechnieken zijn hetzelfde. Wat een verschrikking om het zwart worden van je kleine wonderen met kraalvormige ogen te zien, en helemaal niets te doen! Dus laten we onze mouwen oprollen en onze zilveren sieraden hun glans teruggeven. Je zilveren sieraden schoonmaken is toch ook het verzorgen van je outfit?

Alle producten van het huis zijn op het rendez-vous!

Allereerst kun je proberen ze schoon te maken met citroensap. Dit verwijdert kalk en doet het zilver glimmen. Inderdaad, citroen heeft grote reinigingsdeugden, zijn zuurgraad is een succes! Veel van onze grootmoeders gebruikten citroenpulp om allerlei voorwerpen schoon te maken. Wrijf uw sieraden met een zachte doek in met citroensap en spoel ze vervolgens af met koud water.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van soda. Je hebt geen azijn of citroen. Laat maar. U kunt uw juwelen poetsen met een tandenborstel en een bakpoeder. Bevochtig de tandenborstel in water en bedek hem met zuiveringszout en wrijf de sieraden vervolgens in met deze pasta. Spoel het dan af.                                                                                                                                                                     U kunt ook witte azijn gebruiken. Dompel uw juweel onder in een glas gevuld met witte azijn gedurende 2 uur. Spoel het af en veeg het droog. Zoals u ziet zijn huishoudelijke producten onmisbaar voor het reinigen van uw sieraden, maar ze zijn ook zeer toegankelijk voor u. Oma’s methodes zijn vaak erg praktisch! Bedankt, oma!

Eenvoudige producten: altijd voor u klaar!

Als u daarna een amateur bent (of een amateur, we vergeten u heren niet) en u wilt geen enkel risico nemen, dan kunt u uw sieraden altijd nog in een kom met vloeibare zeep dopen (ook afwasmiddel werkt). Wrijf het dan in met een tandenborstel en dat is het. Dit is een eenvoudige maar effectieve oplossing. Inderdaad, we hebben allemaal zeep in huis, het regelmatig schoonmaken van deze juwelen met zeep kan een goed alternatief zijn voor de luisten!

Tot slot kunt u het zilver sieraden schoonmaken met specifieke producten of direct naar een juwelier gaan. Voor het specifieke product kunt u bijvoorbeeld Hagerty gebruiken. Deze formule reinigt effectief zilver en zilverwerk. Inderdaad, onze juweliers zijn er voor dat, dus aarzel niet om hen te vragen voor reinigingstips. Onze zilveren juwelen zijn kostbaar, ze hebben recht op een kwaliteitsvolle reiniging!

Schone zilveren sieraden, een originele nettoyage… Ik heb het geschilderd !  

Oh, wat is een beetje bier goed als het heet is! Maar wist u dat bier een middel kan zijn dat ook uw zilveren sieraden reinigt? Beslist het huis zit vol met producten die zilveren sieraden kunnen schoonmaken, zeg je me! Maar ja, laat het me uitleggen. Om uw zilveren sieraden schoon te maken, gaat er niets boven een goede kleine pint! Laat uw juwelen een nachtje weken in een kom (of een mok!) gevuld met bier. Vergeet de volgende dag niet om het goed af te spoelen om te voorkomen dat u een zilverwerk met biersmaak krijgt! Inderdaad, als deze reinigende deugden ons dierbaar zijn, dan is de geur ervan waarschijnlijk minder! Ieder heeft zijn eigen smaak…

Juwelen zijn net als handtassen of leren schoenen, je moet voorzichtig zijn en er voor zorgen. Dus we laten u achter met deze goede adviezen! We hopen dat ze nuttig zijn voor u en dat uw zilveren sieraden worden vertroeteld door een zachte reiniging.

Call Now Button