CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Herensieraden: Word goudsmid voor de duur van een sieraad

Herensieraden

Kunt u het herensieraden van uw dromen niet vinden, maar heeft u wel een duidelijk idee hoe het eruit moet zien? Wilt u een 100% unieke en unieke creatie die er als geen ander uitziet en uw wensen weerspiegelt? Kies de kleinste details van je creatie dankzij art’emi sieraden. Het is in onze ateliers dat de magie zal werken en dat we het mannenjuweel zullen maken dat U zich had voorgesteld! Laat je fantasie de vrije loop en ga op avontuur!

Belgische sieraden art’emi biedt je iets unieks in zijn soort: je eigen herensieraden maken. Het concept is heel simpel. U stuurt ons uw (prachtige) project en legt het ons uit. We houden van details, dus laat het gaan! Vertel ons over uw project. Geef ons zoveel mogelijk details:

Type realisatie, materiaal, stenen, gelegenheid of bijzondere gebeurtenis … Vertel ons hoe u het ziet en wij maken uw droom werkelijkheid!

U kunt ons ook een schets, een foto sturen … En zo kunnen wij een offerte maken voor uw herensieraden. We zullen dit wonder tot leven brengen!

Omdat we bij art’emi de dingen niet half doen, kunnen we voor iedereen het juweel van je dromen creëren. Dit idee dat je in je hoofd hebt kan voor een man zijn, maar ook voor een vrouw of een kind. Je hoeft het ons gewoon te vertellen.

Het kleine extraatje van het art’emi-huis

De ketting van je overgrootvader wordt in je familie van generatie op generatie doorgegeven. Helaas ben je de ketting kwijt … Geen paniek, je kunt een beroep doen op onze diensten en het tweede deel omtoveren tot een hanger of iets anders. Zo kunt u dit unieke erfgoed dicht bij u houden door een nieuw herensieraden te creëren.

Trouwens, als je een sieraad hebt Mens die je niet meer gebruikt en waarvan je het hart niet hebt om afstand te doen, art’emi heeft het juiste compromis gevonden. We raden u aan uw oude sieraden te transformeren om een nieuwe te maken die net zo uniek is.

De procedure die u moet volgen voor uw unieke herensieraden …

Om de te volgen procedure te kennen en ons uw sieradenidee te bezorgen, kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, telefonisch op +32 496 71 08 40, of per e-mail op het volgende adres: info@artemi.be.

Wij blazen uw sieraden nieuw leven in en geven het een tweede leven.

Laat met art’emi uw wensen de vrije loop en creëer uw ideale herensieraden!

U kunt dan ons artikel lezen op cadeaus voor mannen.

Call Now Button