CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Grootmoederdag cadeau … En een idee voor oma!

Grootmoederdag: Zoals elk jaar is de eerste zondag van maart : grootmoeders dag. Het is belangrijk om het (nogmaals) in de schijnwerpers te plaatsen van een van de mensen die het meest voor ons betekenen: ik noemde … onze oma ! Nog een commercieel feest, zul je tegen mij zeggen. Ik zeg je ja, dat is een manier om ernaar te kijken. Tussen Moederdag Vaderdag of Valentijnsdag, we komen er nooit uit en het ontbreekt ons aan inspiratie. Zeker. BEHALVE de dag waarop je aardige oma’s zult zijn, de genegenheid van uw kleine kinderen vertaald door een klein cadeautje , zal je met vreugde en dankbaarheid vervullen. Inderdaad, dit is hoe ik het zie: partijen zijn bedacht om relaties te bedanken en aan te wakkeren die ons dierbaar zijn. Het geschenk van grootmoederdag is des te ontroerender, we hebben speciale relaties met onze voorouders.

Hun liefde is niet meetbaar, het is aan ons om hun te vullen eenzaamheid . Dus laten we de Charentaise vallen, we duiken eerst de consumptiemaatschappij in. Zou. Dus geen poespas en naar oma’s dag met een gek cadeau-idee ! We houden van ze, onze grootmoeders, en we zijn er allemaal van overtuigd dat ze dat hebben gedaan magische krachten ! Altijd in een goed humeur, ze staan altijd voor ons klaar kop op (met een lekkere cake) en vertel ons over hun ervaringen. Het is bekend, ze delen graag de tips van hun beroemde grootmoeder met ons! Hun welwillendheid verwarmt ons in de winter en verfrist ons in de zomer. Hun ogen zijn altijd vol emotie en aandacht. Zeldzaam zijn de mensen van het leven die naar ons kijken door de ogen van onze oma. Wacht niet op hem geef haar grootmoederdag cadeau.

Een grootmoedersdag cadeau dat naar taarten ruikt!

Grootmoederdag nadert snel en dat geldt ook voor het geschenk. Dit is dus de gelegenheid om je oma op deze speciale dag te bedanken door haar een gepersonaliseerd cadeau om hem alles te laten zien je liefde . Ben je op zoek naar een cadeau-idee voor Grootmoederdag? Art’emi biedt je originele grootmoederdagcadeaus die zeker zullen plezieren! Vergeet bloemen, chocolaatjes of andere geschenken die je al kent en al honderd keer hebt gegeven. Laten we dit jaar kiezen voor een juweel met originele boodschap dat zal je grootmoeder doen glimlachen, die aan je zal denken zodra ze het draagt of gebruikt!

Inderdaad, onze oma’s zijn dat allemaal flirterig en dit sinds het begin der tijden! ‘S Morgens kiezen ze zorgvuldig hun outfit en de kleuren die ze zullen dragen. Vervolgens reflecteren ze op de definitie van hun karakter met de inbreng van specifieke accessoires. Onze oma’s houden van kleuren en vrolijkheid. Ze moeten zich vrouw voelen en hun outfits net zo goed kleden als je moeders. Toen het juweel werd aangeboden als grootmoedersdag cadeau is een emotionele herinnering van hun tedere kleine kinderen, wordt het zelfs nog meer gewaardeerd.

Gepersonaliseerde sieraden voor grootmoeders

Anderszins, Artemi is een Belgische sieradenontwerpster die zowel de gravure als de personalisatie op sieraden benadrukt. Wat is er origineler dan je oma aan te bieden een kleine sterling zilveren armband met een bericht of met de namen van al zijn kleinkinderen! Bam, een geweldig cadeau-idee voor grootmoederdag. Trouwens, als je nog verder wilt gaan, je kunt een tekening graveren (Laten we groen zijn, tot ziens papier!). Welke grootmoeder zou niet trots zijn om een van de creaties van haar kleinkinderen om haar nek te dragen? Deze aanpassing kan worden gedaan op een hanger 925 (medaille) , een sterling zilveren armband, maar ook aan een zilveren sleutelhanger. Zo ben je altijd bij haar. (Geef toe, het is nog steeds een beetje beter dan de tekening gemaakt met handafdrukken) (en het is vooral minder rommelig!).

Met art’émi, creatie is er! Laat je gedachten afdwalen en krijg de beste ideeën voor afdrukken voor je grootmoederdagcadeau: emoties, symbolen, woorden, tekeningen. We kunnen inderdaad de ontwerpen van de kleinste en de grootste op uw sieraden graveren. Hebben het kunstwerk van zijn kleinzoon om zijn nek of de pols kan oma met onwankelbare vreugde vervullen!

Grootmoederdag: Een oma is een volwassene met de ziel van een kind

Wil je een klein geheimpje? Ik weet zeker dat het dat doet. Dus mijn grootmoeder gaf me de mooiste bijnaam die je haar kleindochter kunt geven. Ze noemt me geen schat of bichette, nee nee, ze noemt me … het zwarte gat! Geweldig, vind je niet? De reden ? Ik heb ongeveer elke twee uur honger en ik word niet dik! Onze oma’s zitten vol humor maar vooral liefde , Geweldig! Ze zullen er altijd zijn voor kleine grappen en om slechte plannen tegen ouders te verzinnen. Dit is wat we verwarmt het hart , oma staat altijd aan onze kant! Dus laten we haar bedanken zoals het hoort, het is tijd om haar onze liefde en dankbaarheid te tonen een leuk grootmoederdag cadeau. “Oma, je draagt bij aan mijnn evolutie, dank u ”

Oma, ik hou meer van jou dan van de smaak !!! Een kus voor je grootmoeder.

Call Now Button