CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Graveren Art’emi: een typisch Brusselse juwelierszaak

Artemi gravure juwelierszaak

Artemi gravure op armbanden, kettingen, oorbellen of ringen, gravure van sieraden staat in de spotlight. Om een woord van liefde over te brengen, een key date dicht bij u te houden of om uw sieraden volledig te voorzien van initialen, zijn juweliers meer dan ooit geïnteresseerd in personalisatie. In de sfeervolle sfeer is de trend naar personaliseerbare sieraden in volle gang. Kettingen ringen , oorbellen … alle juwelen zijn versierd met lieve woorden.

Maar wat kan er in art’emi gegraveerd worden? De Belgische juwelierszaak biedt je een veelheid aan keuzes. U kunt een voornaam hebben, een logo (bijvoorbeeld voor een eindejaarsgeschenk van uw bedrijf ), een quote … Laat je fantasie de vrije loop, we houden je niet tegen.

Wil je goed nieuws? Ik weet zeker dat je wat wilt. Graveren bij ons is gratis. Ja, je hebt GRA-TUI-TE gelezen! Wat meer ?

Brussel, een klein nest van gravure …

Wie zei dat artemi-gravure ingewikkeld is? Kortom, graveren bestaat uit het maken van een incisie – de tekening – op een harde ondergrond, meestal vlak …

Hoe werkt het?

Om te beginnen moet u ons een foto van de tekening, de afdruk of het schrijven (van uw kind, van uw dierbare en tedere …) nemen en opsturen (anders werkt het niet). U kunt ze ook gewoon scannen.

Vervolgens kies je het juweel of accessoire waarmee je er goed uitziet (als je er echt goed uitziet, is er een probleem) en vul je het personalisatieformulier naar eigen inzicht in. In feite is het als een woord! Ik weet zeker dat jullie allemaal oud genoeg zijn om dit te doen en dat jullie ons niet nodig hebben (nou ja, nog niet … grapje).

Ten slotte hoeft u alleen nog maar uw bestelling af te ronden. Het zal u in minder dan 5 dagen bereiken. U ontvangt een gegraveerd juweel, uniek in de wereld, rechtstreeks in uw brievenbus of in een afhaalpunt. Als het geen magie is.

Artemi-gravure: wat praktisch advies om ervoor te zorgen dat alles goed gaat!

  • Een viltstifttekening is beter! Laat me het uitleggen, de weergave is veel beter met een marker. De machine (evenals ikzelf) zou moeite hebben met de tekeningen gemaakt met kleurpotloden. Het zij verre van mij om uw artistieke talenten te belemmeren.
  • Witte lakens zijn het meest geschikt voor dit soort situaties. Het is het beste om vierkante of donker gekleurde bladeren te vermijden. Dit helpt om slechte weergave te voorkomen.
  • Een foto is prima als je talent hebt (dat weet ik zeker), maar pas op dat je er geen neemt die te donker, te wazig, klein, zwart-wit of met een slechte resolutie is. Als u dan uw eigen gratis scanner wilt gebruiken (we hebben een kleine voorkeur voor deze).

Helaas kunnen we geen fotoportret maken, we hebben talent, maar we kunnen oma nog steeds niet in de brandnetels duwen.

Als je zo dol bent op het personaliseren van sieraden, een levendige fantasie hebt en liefde hebt voor de mensen om je heen, dan heb ik misschien de oplossing voor je. Probeer eens de typische Brusselse juwelierszaak Art’emi, gespecialiseerd in het graveren van sieraden​. Artemi gravure is zijn middelste naam. Ik beloof je dat je er alles op kunt graveren: armband, ketting, manchetknopen… En nog veel meer om je gelukkig te maken! Dus kom kijken, we beloven je niet te bijten (althans niet ik).

Call Now Button