CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Gepersonaliseerde sieraden voor vrouwen: word juwelier voor de duur van een sieraad

Gepersonaliseerde sieraden voor vrouwen, je kunt het sieraad van je dromen niet vinden, maar je hebt een heel precies idee van hoe het eruit moet zien? Heb je tijdens een reis een fantastische steen gevonden en wil je er een edelsteen van maken? Wil je een 100% unieke en originele creatie die er als geen ander uitziet en jouw wensen weerspiegelt? Kies de kleinste details van je creatie dankzij art’emi sieraden. Het is in onze ateliers dat de magie zal werken en dat we het juweel zullen maken dat U zich heeft voorgesteld! Laat je fantasie de vrije loop en ga op avontuur!

Juwelierszaak ‘art’emi in Brussel biedt je iets unieks in zijn soort: maak je eigen gepersonaliseerde sieraden voor vrouwen. Het concept is heel eenvoudig: u stuurt ons uw (prachtige) project en legt het ons uit. We houden van details, dus laat het gaan! Vertel ons over uw project. Geef ons zoveel mogelijk details:

Type realisatie, materiaal, stenen, gelegenheid of bijzondere gebeurtenis … Vertel ons hoe u uw gepersonaliseerde sieraden voor vrouwen ziet en wij zullen uw droom werkelijkheid laten worden!

U kunt ons ook een schets, een foto sturen … En zo kunnen we een offerte maken. We brengen dit meesterwerk tot leven!

Bovendien, omdat we bij art’emi de dingen niet half doen, kunnen we voor iedereen de gepersonaliseerde sieraden van uw dromen maken. Dit idee in je hoofd kan voor een man, een vrouw of een kind zijn. U hoeft het ons alleen duidelijk te vertellen.

Het kleine extraatje van het art’emi-huis

Heeft u familiejuwelen die u niet meer gebruikt?

De oorbellen van je overgrootmoeder worden van generatie op generatie doorgegeven. Helaas ben je er een kwijtgeraakt … geen paniek, je kunt een beroep doen op onze diensten en zo het tweede deel omtoveren tot een hanger of iets anders. Zodat u dit unieke erfgoed dicht bij u kunt houden.

Bovendien, als je een gepersonaliseerde vrouwensieraad hebt die je niet meer gebruikt en waarvan je het hart niet hebt om afstand te doen, heeft art’emi het juiste compromis gevonden. We raden u aan uw oude sieraden te transformeren om een nieuwe te maken die net zo uniek is.

Gepersonaliseerde vrouwensieraden, de te volgen procedure …

Om de te volgen procedure te kennen en ons uw idee van gepersonaliseerde sieraden voor vrouwen te sturen, kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, telefonisch op +32 496 71 08 40 of per e-mail op het volgende adres: info@artemi.be .

De ontwerper Artémi luistert graag naar u en neemt deel aan uw gepersonaliseerde project.

Wij blazen de sieraden van uw gepersonaliseerde vrouw nieuw leven in en geven ze een tweede leven.

Laat met art’emi uw wensen de vrije loop!

Lees dan ons artikel over Moederdag

Call Now Button