CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Ethische sieraden: Shop de art’emi ethische sieraden met Cigoire.

Bijoux éthiques: Shoppez les bijoux éthiques art'emi avec Cigoire.

Ethische sieraden Cigoire nodigt u uit om een ongekende langzame winkelervaring te beleven: evenementen en een kortstondige conceptstore die het menselijke aspect en de productie van het product benadrukken. Erkend moet worden dat het collectief perfect in de voetsporen treedt van alternatieve en toegewijde consumptie op verschillende gebieden: mode, design of zelfs gastronomie. Parijs, Lille en Brussel verwelkomen lokale merken die getalenteerde ontwerpers onthullen. Iets om onze nieuwsgierigheid te prikkelen! Ethische sieraden art’emi zal aanwezig zijn tijdens de evenementen. Laat je dwalen tussen de kraampjes, verlaat de stadsdrukte voor een pauze vol zoetheid en poëzie op deze plekken.

Dompel jezelf onder in een Slow shopping-ervaring

Het winkelalternatief nodigt daarom mensen uit om anders te denken en te consumeren. Om precies te zijn, we nemen de tijd om het werk van de vakman te bewonderen. Elk object bevat een verhaal en zorgt voor een bepaalde emotie. De keuze van slow materialen, vormen en visuals komt voort uit een bepaalde knowhow. Hier kiezen we voor een kunst die door een meester wordt behandeld. Koopgedrag maakt plaats voor een moment van aandacht. Over het algemeen respecteren we door de winkelervaring die dit concept biedt de ontwerper en zorgen we voor onze planeet. Om al deze redenen zeggen we JA!

Art’emi neemt deel aan deze zinvolle daad

Het initiatief van Cigoire brengt daarom de makers naar voren die in kortsluiting nobele producten produceren met fijne materialen. Gedurende de maand november 2017 zullen de ethische en tijdloze sieraden van art’emi aanwezig zijn op verschillende evenementen:

  • De 48H Deco Show 4 en 5 november 2017 – In Lille

In deze show, gewijd aan interieurdecoratie, neemt Cigoire een ruimte in die art’emi-creaties benadrukt.

  • Stedelijk Oriënt Van 17 tot 19 november 2017 – In Parijs

Het Belgische merk art’emi zal in deze show een stand hebben met zijn ethische sieraden en meer dan 40 ontwerpers samenbrengen.

Tijdens deze show geeft art’emi je de kans om THE te vinden slow kerstcadeau bij uitstek: een ethisch, uniek, verfijnd en elegant juweel.

Opgemerkt moet worden dat de sieradenontwerpster, Artémi, op de verschillende plaatsen aanwezig zal zijn om u te ontmoeten, u over haar reis te vertellen en u kostbaar advies te geven.

Daarna hebben de sieraden van art’emi voor jou geen geheimen meer!

Kom en ontdek meteen de slow collecties van ethische sieraden voor mannen , vrouw , kinderen en al onze collectie sieraden om te personaliseren in een idyllische omgeving!

Call Now Button