CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Dames brochespeld roze bloem vlinder parelmoer – Het draait allemaal om de details

Broche femme argent massif artémi goutte créatrice belge

Dames brochespeld: Stelde Artemi zich voor een reeks pinnen ultra-trendy om je outfits te verfraaien. Voor werkdagen, maar ook voor chique avonden. Ze zijn perfect om uw kleding een persoonlijk tintje te geven. Bovendien polijsten ze je look tot in het kleinste detail. Ontdek de sublieme parelmoer broche met roze bloemen en vlinder voor dames. Zorgvuldig vervaardigd, het is van ongeëvenaarde kwaliteit. Of je hem nu wilt gebruiken om een blouse mee te sluiten of gewoon om een jurk mee te versieren, dit accessoire wordt snel onderdeel van je dagelijkse leven. Dit unieke stuk proberen, is het adopteren! Deze broche is helemaal opnieuw ontworpen door Artemi en brengt je licht en verfijning.

Een zorg voor kwaliteit uitgevoerd door een meesterhand

Dit accessoire is gemaakt van verschillende materialen waardoor het een onberispelijke kwaliteit heeft. Allereerst is de pin van massief 925 zilver. Vervolgens zijn de rozen en roze ballen gemaakt van rozenkwarts. Ten slotte is de vlinder in parelmoer. Een winnend trio voor een sprankelende en poëtische stijl tegelijk. Onthul voorzichtig je gevoeligheid met de roze bloem vlinder parelmoer bloem pin broche. Zij begeleidt u nu dagelijks in uw verschillende bezigheden met finesse. Wilt u uitstekende sieraden? Dit accessoire zal dus aan al uw verwachtingen voldoen.

Dames brochespeld – bied er een aan origineel accessoire en poëtisch

Als het gebruik van de broche allereerst praktisch is, is het opmerkelijk geëvolueerd. Op deze manier deden verschillende vormen, kleuren en maten hun intrede tot grote vreugde van deze dames. Elke vrouw heeft er altijd minstens één in haar la. Meer bewerkt, origineler en verfijnder, het versterkt de meest elementaire outfits met klasse. Daarom ontwierp en ontwierp de ontwerper Artémi de prachtige roze bloemvlinder, parelmoer damesbroche. Een mix van elementen geïnspireerd door de natuur. Het sublimeert je stijl en onthult je gevoeligheid. Zeer resistent en comfortabel om te dragen, het belichaamt het perfecte cadeau voor een vrouw op zoek naar poëzie. Kies dan dit vleiende en blijvende cadeau om een vrouw te vullen die je dierbaar is.

Ontdek al onze accessoires door te klikken hier

Call Now Button