CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Belgische sieraden art’emi aan lage prijzen tijdens MAD FASHION AND DESIGN SALES op 5 & 6 maart

Overtuigd dat de hoofdstad vol creatieve talenten zit, is het team van BOOS stuwt ontwerpers en stylisten naar het grote publiek. Toegang tot de wereld van Belgische mode, design en sieraden staat open voor iedereen in een samenwerkende en sociaal geëngageerde geest. Bij MAD zijn we ons ervan bewust dat de creatieve sector zich ontwikkelt en willen we deze stimuleren. Via MAD FASHION AND DESIGN SALES biedt het MAD-team Art’emi u de mogelijkheid om haar collecties tegen lage prijzen te ontdekken.

Daarom lanceert de cluster zijn eerste editie van het jaar van MAD FASHION & DESIGN SALE op 5 en 6 maart in hartje Brussel. Op het programma, twee dagen ontdekking en plezier met gratis toegang voor iedereen. De verschillende disciplines komen samen om u een uitzonderlijke winkelervaring te bieden. Een niet te missen evenement voor liefhebbers, maar ook voor nieuwsgierigen. Modieuze Brusselse ontwerpers ontmoeten elkaar in deze ruimte. Om hun kunst met u te delen en indruk op u te maken.

Nu de lente nadert, maak van de gelegenheid gebruik om Belgische sieraden tegen lage prijzen te kopen. De collecties voor dames, heren en kinderen van je favoriete Brusselse ontwerpers. Uw sieradenmerk art’emi stelt haar nieuwste sieradencreaties tentoon. Kom en profiteer van exclusieve aanbiedingen op onze kostbare juwelen en maak kennis met de ontwerper. Artémi Vasilakis vertelt u graag over zijn passie. Wilt u een gepersonaliseerde gravure aanbieden, aarzel dan niet om uw wensen met haar te bespreken!

U wilt tijdens een evenement Belgische sieraden adopteren langzaam boodschappen doen ? Unieke stukken Het is er!

Je hebt de mogelijkheid om bekende artiesten te ontmoeten en hun trendy creaties te bewonderen.

Artemi Langzaam winkelen modeverkoop Mad Brussel

Art’emi nodigt je uit om deze Belgische juwelen te ontdekken op 10, Place du Nouveau Marché aux grains op 5 en 6 maart. Vrijdag van 12.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 20.00 uur.

Call Now Button