CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Atsem-cadeau: een jaar om het idee te vinden

Atsem-cadeau, Vakantie! Vakantie! Vrijgekomen! 欠 員 … Hetzelfde woord, in verschillende talen, maar dat doet hetzelfde genoegen dat Kerstmis en Nieuwjaar . Onze meesters en minnaressen, onze atsem, we aanbidden ze en daarom verdienen ze een beetje dank u geschenk , is het niet ? (Gezien alles wat ze dit jaar hebben moeten ondergaan) … Etiketten, planten, delicatessen, papieren bloemen of gepersonaliseerde tassen … Het belangrijkste is daar legde heel zijn hart ! Of je kind nu op de kleuterschool of op de basisschool zit, je zult onvermijdelijk een leuk persoonlijk cadeau vinden om je geliefde leraar te bedanken.

De maand mei ging zo snel voorbij dat we hier in juni zijn zonder iets te zien aankomen … Voor de kinderen betekent het het einde van het schooljaar en de zomervakantie . Ouders, van hun kant, het is de puzzel om deze beroemde feestdagen te organiseren. Maar het is meestal de tijd soms om dank onze zenders voor het weten : onze leraren.

Inderdaad, kinderen passeren 8 uur met hun meesteres en minnaressen. Zoveel om u te zeggen dat de leraren een groot deel van het leven van onze kinderen vertegenwoordigen. Ze begeleiden hen, onderwijzen hen, ontwikkelen hun kritische zintuigen en ze houden van hen, het is onvermijdelijk! Voor de instellingen is de periode van dank en eindejaarsgeschenken aangebroken! Laten we al deze mensen bedanken die hun dagen besteden aan het motiveren en opbouwen van de kinderen op het ritme van liedjes, berekeningen, lezingen en recreatie. Het atsem-cadeau was nog nooit zo verwacht!

De minnares heeft ook recht op haar persoonlijk geschenk

Toen ik klein was, verzeker ik je dat het niet in de tijd van de dinosauriërs was, ik herinner me dat de ouders samenkwamen om een gemeenschappelijk geschenk . Maar de laatste jaren heeft deze traditie zich zeker voortgezet, maar de mode is eerder uitgegroeid tot de praktijk van individuele geschenken. Wat als de hele klas dit jaar bij elkaar komt om de leraar te vullen? U kunt kiezen voor een mini charms armband componeren ultra-aanpasbaar . Je kunt de namen van alle kinderen in de klas daar laten graveren, een collectieve tekening … Het is aan jou om origineel te zijn.

Ritme je fantasie zodat de docent voelt en begrijpt dat de lessen die ze geeft er toe doen! Trouwens, waarom genoegen nemen met slechts één charme? U kunt het aantal kiezen bedels om te graveren zoals je wilt (een, twee, zeven, twaalf …), veel keuze uit vormen en materialen zijn beschikbaar . U kunt zelfs de kleur van de draad kiezen. Wat meer ?

Gepersonaliseerde geschenken spreken aan veel dankzij hun authenticiteit. Ze weerspiegelen inderdaad liefde en dankbaarheid. Zelfs als het gepersonaliseerde geschenk vaak bedoeld is voor een geliefde, kunnen we u verzekeren dat het het hart van uw atsem zal vullen. In feite zijn meesters en minnaressen erg gehecht aan de dertig kleine kopjes waarvoor ze liefde en soms zelfs vermoeidheid bevatten. Het gepersonaliseerde geschenk lijkt een leuk alternatief. De lerares zal haar grote nut in het leven van de kinderen in haar klas herkennen.

Allerlei atsem-cadeau bij Artemi!

Bij Artemi hebben we zeker de Het middelpunt van de gift (gepersonaliseerd of niet) die je nodig hebt! We hebben voor u een hele reeks originele creaties bedacht om hoofdpijn te voorkomen. Ontdek bovendien onze selectie van sieraden en accessoires die iedereen zeker zal plezieren en die mensen jaloers zullen maken. Onze sieraden zijn inderdaad heel divers, van oorbellen tot hangers tot sleutelhangers. Er is voor elk wat wils! zo weinig advies, goed gericht kleurrijke outfits en smaken van de minnares, om zeker het geschenk van haar dromen te vinden …

Wij herinneren u eraan dat al onze juwelen in onze ateliers in Brussel worden gemaakt, ze zijn ook met de hand gemaakt en met veel liefde gemaakt. We streven naar een zo groot mogelijke transparantie in het productieproces van onze juwelen. Inderdaad, men streeft naar tijdloosheid en u kunt er zeker van zijn dat uw atsem over 10 jaar zijn juwelen zal dragen! Art’emi sieraden is tijdloos !

Atsem-cadeau: dank je meesteres

Eindelijk, voordat we hard kunnen schreeuwen dat de vakantie is aangebroken, hebben onze kleine wolfjes nog wat tijd op de schoolbanken. Alle goede dingen eindigen ! Maar laten we één ding niet vergeten: bedank onze docenten zoals het hoort . Omdat het dankzij hen is dat we echt op vakantie zijn (nee ik maak een grapje – nou niet echt) … en om voor onze lieve kleine schatjes te zorgen (rood of bruin, het hangt af van de genen). Dankzij hen komen onze kinderen vaak terug met veel mooie dingen om thuis te vertellen, allerlei soorten verhalen: ridders, insecten, biodiversiteit, wiskunde, straffen … enzovoort! Bedankt aan alle leraren voor het zorgen voor onze kinderen en geef ze vreugde en dynamiek om te studeren.

Nou, ik moet je verlaten, ik ben nog niet klaar met het schrijven van mijn straf voor mijn meesteres.

Call Now Button