CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Wil je reizen? Ontdek dan onze zilveren armband turquoise barvrouw

Zoals de blauwe lucht of de zee die horizon opent. Blauw en zijn schakeringen (turkoois, cyaan …) is een kleur die nauw verbonden is met dromen, wijsheid en sereniteit. Halverwege tussen blauw en groen is turkooisblauw een van de kleuren die het beste ontsnapping en exotisme oproept. Wat is een betere manier om te reizen dan een zilveren turquoise staafarmband voor dames? Sluit nu je ogen en laat je wiegen.

Zilveren armband turquoise balk – speel de exotische kaart met de

Geen wonder dat blauw een van onze favoriete kleuren is, het is inderdaad overal om ons heen. Deze past bij al je outfits. Zo gevarieerd als ze zijn. Van de meest klassieke tot de meest extravagante. Turkoois steen is ideaal om kleur toe te voegen aan een sobere look en past zowel bij een casual look voor overdag als bij chique avondkleding.

De zilveren turquoise bar armband is gemaakt van massief 925 zilver. Evenals drie kleine turquoise halfedelstenen. 925 zilver is een soort zilver waarvan wordt gezegd dat het “puur” is, waardoor het meer kneedbaar is voor het maken van sieraden. Terwijl turkoois een ondoorzichtige steen is, die tot de klasse van fosfaten behoort en zijn kleur te danken heeft aan kopererts.

Om zonder mate te worden geconsumeerd en voor ons grootste plezier turquoise cluster oorbellen. Maar dat is niet alles, je kunt ook in dezelfde stijl een turquoise haarspeld ketting wie kan met alles overweg. En als je meer wilt, is er deze keer een paar turquoise drop oorbellen eenvoudig en discreet.

Laat u verleiden en kies voor een unieke armband met art’emi

De armband van turkoois staafzilver is, dankzij de vervaardiging in massief zilver, ongelooflijk solide. Laat u niet alleen betoveren door de kwaliteit van dit juweel, maar ook door de schoonheid van de steen. Uit deze uiterst delicate creatie komt een zeker exotisme naar voren. Laat de charme gelden in uw kledingroutine. Trouwens, wie zou het onweerstaanbare kunnen weerstaan?

Voor gegarandeerd plezier kiest u voor dit prachtige geschenk. Het is perfect om van te genieten een uitzonderlijke vrouw . Art’emi biedt u een originele creatie. Die elegantie zal je gedragen.

Call Now Button