CONÇU, PRODUIT ET GRAVÉ EN BELGIQUE DEPUIS 1995

GRAVURE GRATUITE - LIVRAISON GRATUITE

Connexion Panier (0)

Gegraveerde damesarmband: onze essentials voor de 4 seizoenen!

Gegraveerde armband vrouw: Armband vrouw massief zilver

Ontdek met Art’emi de 4 gegraveerde armbanden voor dames essentieel gedurende de seizoenen.

In elk seizoen is de armband het idyllische sieraad om je outfit compleet te maken. Dit soms discrete accessoire voor vrouwen accentueert de elegantie van uw figuur. Andere keren is het het accessoire dat het vleugje fantasie zal zijn dat uw meest sobere kledingstijlen tot leven zal brengen.

De gepersonaliseerde parelmoer klaver zilveren armband in volle bloei in het voorjaar

Het vleugje lichtheid dat je in de lente nodig hebt, wordt onthuld met deze heerlijke gepersonaliseerde parelmoer klaverzilver armband . In de kleuren van het seizoen zal deze gegraveerde damesarmband je eeuwige romantische ziel onthullen. Bovendien zal deze charmante zilveren armband er geweldig uitzien bij je favoriete jurk met bloemmotief.

Om uw kostbare accessoire te laten opvallen, biedt Art’emi u een gravureservice inbegrepen bij de aankoop van deze sublieme armband​ De ontwerper bruist van het talent, u kunt uw fantasie de vrije loop laten.

Eindelijk, als deze armband je boeit, weet dan dat de dubbele vlinderarmband voor vrouwen ook in het lentethema is!

De mode om Liberty-armbanden te laten graveren bij de zee

Maak dan plaats voor de warmte en de verleidelijke geur van de feestdagen, met de collectie Liberty-armbanden!

In navolging van de bandana-stijl, is het assortiment Liberty-armbanden om te graveren voor vrouwen, een must-have voor juwelendoosjes. In dit opzicht zal het ontwerp, dat zowel eenvoudig als atypisch is, van de Liberty damesarmband je onderscheiden van de massa. Vooral omdat het het perfecte cadeau is! Er zijn inderdaad niet alleen verschillende modellen van medaillons, maar bovendien ze zijn allemaal aanpasbaar

Kom eens kijken naar de verschillende modellen en onze verschillende kleuren waar onze catalogus vol mee staat. U vindt vast en zeker de gepersonaliseerde armband die bij u past!

De elegantie van de medaillearmband die in de herfst in de wind wordt gegraveerd

Zeg vaarwel tegen verzengende temperaturen en verwelkom een meer redelijk klimaat van harte met de gegraveerde druppelmedaille-armband voor dames .

Deze delicate, aanpasbare armband is een ode aan dit zeer speciale seizoen waarin we met bewondering getuige zijn van een explosie van kleur in onze landschappen. Dit is het geschikte moment om uw kleding te accessoriseren met meer sobere versieringen terwijl u elegantie en verfijning uitademt. De drop medaillon armband is de oplossing.

Zoals met de meeste Art’emi-sieraden, met zijn mooie koord verkrijgbaar in verschillende kleuren, de armband van deze vrouw moet naar uw wensen worden gegraveerd​ Hier zijn enkele graveerideeën als u geen beslissing kunt nemen: het kan een citaat zijn dat u moed geeft, een locatie, of waarom niet de titel van het nummer waardoor u zich beter voelt?

De verfijning van de aanpasbare armband aan de poorten van de winter

Om het jaar af te sluiten, maken de glinsterende herfstkleuren langzaam plaats voor de eerste sneeuwvlokken en is het al tijd om je kledingstijl te veranderen. De te graveren armband van de vrouw is een vleugje elegantie die je warmere outfits subtiel zal omarmen. Onze armbandmodellen, open of gesloten, verfijnen uw uiterlijk onder uw grote winterjas.

Daarnaast kun je deze charmante damesarmband uniek maken door het te personaliseren​ Of het nu voor een kerstcadeau is of om Valentijnsdag met je geliefde te vieren, deze stijl van armband is zo finesse dat alle vrouwen jaloers op je zullen zijn op het mooie zoete woord dat erop gegraveerd zal worden. Door na te bootsen volgen ze zonder aarzelen deze trend die u heeft vastgesteld! Volg geen mode, maar creëer het!

Kortom, verwen jezelf met een gegraveerde damesarmband voor elk seizoen en je bent klaar voor het hele jaar!

Tot slot, heb je informatie nodig over het personaliseren van sieraden? We nodigen je uit om ons blogartikel ” Gepersonaliseerde sieraden voor vrouwen: juwelier te worden voor de duur van een sieraad ” te lezen.

Call Now Button